Az M7-es autópályán több helyen lezárások vannak útépítések miatt.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M3-as autópályán, a főváros irányába vezető oldalon, a 61-es km-nél egy személyautó lesodródott az útról, és árokba hajtott. A műszaki mentés miatt, a pihenőnél lezárták a gyorsító és a külső sávot.

- A Győr–Moson–Sopron Megyei Rendőrség tájékoztatása alapján május 1-jén éjféltől visszaállították az ideiglenesen eltörölt 7,5 tonnás súlykorlátozást a soproni és a kópházi határátkelőknél. Így az ennél nehezebb tehergépjárművek csak az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál tudják elhagyni az országot.

Lezárások az M7-es autópályán

Az M7-es autópályán,

- Letenye felé a 175-ös jelű holládi csomópontban a le- és a felhajtó ágat is lezárták, mert a csatlakozó úthoz körforgalmú csomópontot építenek. Helyette a 170-es jelű balatonkeresztúri, vagy a 180-as km-nél a sávolyi csomópont használható. Budapest felé nincs korlátozás.

- a 206-os km-nél lévő, Nagykanizsa-kelet csomópontot átépítik, ezért azt mindkét oldalon lezárták. Így a 7-es főútról ott már nem lehet felhajtani az autópályára. Kerülni a 211-es jelű, Nagykanizsa-Centrum csomóponton keresztül lehet!

Újra közlekedik a visegrád-nagymarosi teherkomp

A Dunán Visegrád és Nagymaros között a teherkomp április 30-tól újra közlekedik.

Újra megnyitották az M0-son a 6-os főúti csomópontban az érdi lehajtót

Az M0-os autóút déli szektorán az M5-ös felé vezető oldalon, a 13-as km-nél lévő 6-os főúti csomópontban újra megnyitották az Érd felé vezető lehajtóágat. Korábban csak a városközpont felé lehetett lehajtani, most már Érd irányába is lekanyarodhatnak, nem kell az M6-os autópálya felé kerülőt tenni.

Csanádpalotánál megváltozott a határforgalom

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátkelő előtt megváltozott a forgalmi rend. A kamionokat az 54-es km-nél lévő Nagylak csomóponton keresztül terelik a határ felé, a személygépkocsikat pedig ugyanezen a csomóponton irányítják át a 448-as főút- 43-as főút útvonalra a román határ felé.

A kamiontilalmat a kihirdetett veszélyhelyzet miatt visszavonásig feloldották!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.