Házbizottsági ülésen, a napirendi pontok tárgyalása után tette szóvá Vadai Ágnes Kövér László házelnöknek az elmúlt időszakban a nőkre tett, a sajtó által is felkapott megnyilvánulásait – számolt be a képviselő videóüzenetében. A DK-s politikus emlékeztetett arra, hogy Kövér László a közelmúltban arról beszélt, hogy az ellenzék nem része a magyar nemzetnek. Egy másik alkalommal úgy fogalmazott,hogy szánalommal tekint azokra, akiknek 2-essel kezdődik a személyi száma. Vadai úgy véli, hogy ezek súlyoson sértik a T. ház méltóságát. Felvetéseire – Vadai elmondása alapján – Kövér László úgy reagált, hogy pusztán biológiai adottság alapján senki sem tekinthető nőnek és férfinak, erkölcsi és mentális értelemben pedig nem minősíthető nőnek az, aki nem teljesíti a női princípiumot. Vadai állítása szerint Kövér egyebek között beszélt arról is, hogy nem mindenki férfi, akinek 1-essel kezdődik a személyi száma.

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Minél jobban próbálni kimászni a sz@rból, annál mélyebbre ássa magát. Persze, otthon érezheti magát, nem idegen a környezet.
Már a Hofi is mondta--pedig az nem tegnap volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nocsak!
.
Nem az a férfi aki adja, hanem az aki állja!
.
Ami a megmaradt szekta hímneműiről nem mondható el!
Pálinkás Pál
most köteles laca igazat mondott...neki egyessel kezdődik a személyi száma,mégsem férfi,hanem egy nagy halom trágya!!!
Nessy
Kövér elvtárs! Most szavazták meg, hogy születéskor orvosi vélemény alapján bekerül az anyakönyvi kivonatba a csecsemő neme, ami megváltozhatatlan, ha a genetika másképp alakul is!
Van még lejjebb is Kövérnél? Már tényleg kezdenek "pszichikailag szétesni" hazánk nagyjai, és egyre nagyobb ostobaságokat mondanak, akár saját, akár kollegáik eddigi véleményét meghazudtolva.
Pálinkafőző Rézüst
Pl. te sem vagy az, dagilaci...Nőket alázni ugyanis nem férfias dolog... tudod, lacinéni???
namihami
Minél jobban próbálni kimászni a sz@rból, annál mélyebbre ássa magát. Persze, otthon érezheti magát, nem idegen a környezet.
Már a Hofi is mondta--pedig az nem tegnap volt.
simmering73
Varrja már be valaki a pofáját ennek a beszélő vécékefének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.