Turisztika, turisztika... kinek a neve is köthető az utóbbi években ehhez az iparághoz? Ja, persze! A saját lába helyett a miénken álló Tiborczné Orbán Ráhelé. MÁR ITT IS VAN AZ ELSŐ MOCSKOS 5 MILLIÁRD, AMIT A JÁRVÁNYRA HIVATKOZVA DOB ODA A KORMÁNY SAJÁT EMBEREINEK. EZT MOST: “TURISZTIKAI TANÁCSADÁSRA”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
ezt tippelni lehetett előre, amikor orbán kijelentette, hogy az idegenforgalomnak "kampó",
hogy az elsők között mészáros és rühelke kapnak egy zsák pénzt, de azt azért nem gondoltam, hogy még a járvány végét sem várja ki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
ezt tippelni lehetett előre, amikor orbán kijelentette, hogy az idegenforgalomnak "kampó",
hogy az elsők között mészáros és rühelke kapnak egy zsák pénzt, de azt azért nem gondoltam, hogy még a járvány végét sem várja ki!
Qqberci
Adnék nekik egy ingyenes tanácsot: húzzanak el a 3,1415csába...
CsipkeRózsa
Az idegenforgalom már több célra is kapott milliárdokat a járvány kezdete óta.
Aki Én
Ez annyira egyértelmű, hogy még a legbutább trollok sincsenek itt.
Eladott Ország
Őfényessége, a rendeletileg kormányzó isteni küldetéstudat jobb híján ugyanazt a tudományos-fantasztikus hazug szólamot ismételgette ma reggel is, amit az egybites látványkormányzását a háttérből támogató habonyzsenik ki bírtak találni neki: annyi munkahelyet hoz létre – és ezért személyes garanciát vállal -, amennyit a vírus felzabált. Ha bárkinek van emléke arról, hogy mikor fordult elő utoljára, vagy egyáltalán valaha előfordult-e, hogy az Orbán nevű garanciát vagy felelősséget vállalt bármiért, kérem tisztelettel, jelezze. Különben jól hangzik ez az annyi munkahely, ahányat a vírus tönkretesz duma, nem? Állatira. Mennyi a valóságalapja? És mennyi lenne a valóságalapja akkor, ha pillanatnyilag, tegnap, két hete, holnapután senki nem éhezne? Franc se tudja. Attól tartok, hogy a nagy mágus pláne nem tudja. És akkor se tudná, ha véletlenül érdekelné. Ezért söpörte le a Selmeczi Gabrielláról elhíresült népjóléti bizottság azokat a konkrét, pontszerű ellenzéki javaslatokat, amelyek nem a távoli jövőre ígérgetnek 13. havi nyugdíjat (négy részletben) és jó melót a hadseregben, hanem a jelenben mentenének egzisztenciákat. Ezért van az, hogy hiába támogatja ötből négy magyar a munkahelyek megvédését, az álláskeresési járadék megemelését, a nyugdíjasok azonnali megsegítését, az energiaárak csökkentését, vagy az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozók béremelését, a fidesz hallani sem akar ezekről. Miért? Azért, hogy utána a fideszes közrádióban azt mondhassa – hiszen senki nem fog visszakérdezni, hogy ez hova fér még rá a pofádra, haver? -, hogy miközben ő azzal foglalkozik, hogyan védekezzen és mentse az életet, ezek a saját hazájukat támadják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.