Egy csütörtök este megjelent határozat szerint a kormány egyetért a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program II. és III. ütemének folytatásával és az ennek keretében 45 településen előkészített „sportpark beruházások programszerű kormányzati magasépítési beruházásként történő megvalósításával”, írja az mfor.hu. A rendelkezés értelmében a Beruházási Ügynökség 841,1 millió forintot költhet el, amiről a pénzügy miniszternek kell gondoskodnia az idei költségvetésben. Az mfor.hu számításai szerint így 9,8 milliárdra nőtt az összeg, amit a kormány sportra költött a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Néhány napja megkérdezték az ATV-ben a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivőjétől, Farkas Örstől, hogy mi indokolja ezt. Válaszul azt mondta, nem lehet hagyni, hogy lepusztuljanak a sportlétesítmények, igaz, nemcsak üzemeltetésről, beruházásokról is szó van.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
ez a pazarlás elitebb formája pont most pont erre? eszementség ha sértő akkor is fontosabbra kellene !
CsipkeRózsa
Most könnyebben költhetnek, a vírusra figyel mindenki.

Van másik is:

"Ötmilliárd forintért írtak ki közbeszerzést tanácsadásra az Orbán Ráhel ismerőseihez köthető állami cégek"

168ora.hu/itthon/orban-rahel-kozbeszerzes-magyar-turisztikai-ugynokseg-tanacsadas-184860
Nessy
@CsipkeRózsa: Hozsanna Néked Orbán! Ha ezektől a járványügyi rendeletektől nem menekül el az utolsó vírus is kis hazánkból, akkor semmitől!
1magyar
Nagyon kilóg a lóláb a kongós stadionok mellé még tovább pazarolni".
Borsodi
Ez a legfontosabb.Nem az emberek egészsége munkahelye.Ha nem a sport.Igaz Putnokon is csináltak bmx pályát átadták rájöttek balesetveszélyes el túrták.se pénz se pálya ! Van ott is sportpálya uszoda,stadion igaz focisták sosem lesznek.De van kilátó,és kerékpár út is épül.
borsodihir.hu/helyben-jaro/2020/07/maris-elvitte-a-viz-a-putnoki-kerekparutat-pedig-meg-at-sem-adtak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.