A kínai vasútprojekt meg az orosz atomerőmű görbéjét nem tudjuk ellaposítani, ezekkel valóban együtt fogunk élni. És figyeljünk: ha az a sín odakerült, azzal megjön Kína is. Magyarország engedi be egy újabb területre. Ha Kína egy EU-s országban engedélyt kap egy ilyen beruházásra, ha elvégez egy ilyen munkát, az referencia számára más tagállamokban is. Mint a mesében a farkas: előbb csak egy egyik lábát nyújtja be melegedni, de tényleg, maximum Kelebiáig. Aztán bejön.

Forrás: szeged.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Gyarmattá tesz bennünket a "megmentő", aki megment az árvíztől, a vírustól, a pénzünktől, majd a nyomorult életünktől...:-(((((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"A gyarmatosítás valójában pontosan így kezdődik. Minket hozzáköt a kínai vasúthoz a hitel és az építők személye, és kihasználják Magyarországot az EU-s terjeszkedésre. Ez a gyarmatosítás. Meg az, amikor muszáj „felújított” orosz metrókocsikat rendelni. Ami úgy volt felújított, mint nagyapám baltája. Eredeti, persze, csak épp háromszor cserélték a fejét, és hatszor a nyelét. De évtizedekre hozzákötöttük magunkat az oroszokhoz: hajlandók-e felújítani, karbantartani, kötbért fizetni?"
Béla333
"Ó, és Paks? Szintén pompás cucc, ugyanez a gyarmatosító metódus. Felveszünk egy kedvezőtlen hitelt az oroszoktól, hogy aztán jelentős részben nekik (meg a politikai „vállalkozóinknak”, több politikai oldalról) adjuk vissza, atomerőművet építeni.
Hozzájuk leszünk kötve, újabb hitelből fizetjük az eredeti hitelt, és közben izgulunk. Miként építik, mikorra és mi készül el, vajon meddig mér a doziméter... és rákötöttük egy másik borzasztó önkényuralomra a magyar energiaellátás jelentős részét. Napról-napra fogy a szuverenitásunk. A járvány miatt lakásaikba száműzött, állásidőben kifosztott, megrémített és túlterhelt polgárok feje fölött eladják az országot."
moareka
Gyarmattá tesz bennünket a "megmentő", aki megment az árvíztől, a vírustól, a pénzünktől, majd a nyomorult életünktől...:-(((((((
RonaGyuri
és milyen pjaktikus, mert közben még meg is gazdagodik! =))
Ez a valódi haza-árulás! =))
tudode
Őfélesége nem kispályás, hiszen amikor érdeke úgy kívánta, üzent a fiataloknak, vagánykodva, hogy "bizonyos" akárkik előtt becsapták az ajtót
.
----- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Oszt" birtokon belül kitárta az ajtót az ikertesó előtt, mindenféle egyeztetés nélkül hipp, hopp
.
----- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8
.
Oszt' a davaj szudából igyi szudá lett, előkapva a cinkelt kártyáját, még az unokák is nyögik majd ükelme barátságát!
luiz
Mert nem kiadjuk majd viktort a kínai Legfelsőbb Népbíróságnak? Dehogy nem
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Első gondolatom volt, hogy Orbán valóban egy hazaáruló!
legott
Kína, oroszok, törökök, ázsiai diktátorok - ők az új barátai Orbánnak, és sajnos általa a világ szemében, Magyarországnak.
De a hívekről ez az őrület is lepereg.
Ki koszorúzott a kommunista Kínában nyilvánvalóan elnyomó kommunista emlékművet? És ezek kommunistáznak...
Orbán 1992-től 2000-ig a Liberális Internacionálé alelnöke. És ezek libsiznek...
Soros fizette, hogy ezek legyenek valakik - nélküle senkik lennének, mind! És ezek sorsoznak...
Csak a vak nem látja, hogy ezek nem keresztények - mert nem úgy viselkednek, nem keresztényi értékek szerint élnek, gondolkodnak, beszélnek, cselekszenek, azért! És ezek keresztényeznek...
Full nácik - most már csak. Kiket támogatnak nyíltan, vagy titkon? És ezek... nem náciznak, mert akkor egyből lebuknának.

Most már csak a buta szerencsétlenek és/vagy a számító gazemberek vannak a Fideszben, és csak az ilyenek szavaznak rájuk.
Sajnos elegen ahhoz, hogy egy olyan gazember, mint Orbán hatalmon legyen, és nem a börtönben, ahová való!

Jelenleg Magyarország a hülyék paradicsoma
Béla333
Ha sikerül is leváltani őket, ezeket az országunkat kiszolgáltató szerződéseket már nem tudjuk megszüntetni, semmissé tenni. Ezért is aljas ez a bennünket több nemzedékre eladósító, soha meg nem térülő beruházásokra felvett hitel!
legott
@Béla333: Ezért szoktam volt írni, hogy Orbán örökre tönkretette ezt az országot.
Orbán bűne sokkal nagyobb, mint amit elkövetett (láthatóan).
Visszafordíthatatlanul megmérgezte egy egész ország (nép)lelkét önös érdekből, kihasználva az emberek jóhiszeműségét, amit aztán megdobált szarral, vérrel és hányással kevert sárral.

Minden emberben van valami jó, de Orbánban nincs semmi jó.
Nessy
@Béla333: És ugyanakkor a hívei ájult örömmel hallgatják, hogy nekünk nem kell uniós hitel, mi a saját lábunkon állunk. Azaz Orbán & tsai a mienken!
Majd az utódaik fogják áldó imába foglalni a nevüket, amikor még a második generáció is fizeti kamatos kamattal a hitel törlesztéseket!
Béla333
Szerintem Orbán tart attól, hogy mi lesz, ha megszüntetik a járvány miatti kijárási korlátozásokat, vajon hány ember megy ki az utcára!? Ezért nem akarja a teljhatalmat megszüntetni, hanem azt a haláláig fenntartani...
Jozefina
Az Eu-nak nem szabadna engednie ilyen beruházásokat!!!
Anyám sok évvel ezelőtt már mondta, hogy meg van írva a "sárga veszedelem". Hát itt van és ki hozta ránk??!!
Béla333
@Jozefina: 21.13
Ismerős?:

"Hülyének lenni állampolgári jog, mondta Simicska Lajos a Kaya Ibrahim-ügy kirobbanása idején..."
hirklikk.hu/kozelet/hulyenek-lenni-allampolgari-jog/317679

Az Unió miért szólna bele, hogy mi mire pazaroljuk el az adóforintunkat?! Ha hülyék akarunk lenni, akkor ők nem akadályoznak meg ebben bennünket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.