A kormány véleménye a nem fideszesekről. Gulyás Gergely a kormányinfón bejelentette, milyen lépésekről döntött a kormány. A Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték arról, mit gondol Kövér László házelnök szavairól, amik szerint: „A magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát. Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Gulyás és Kövér két idióta selejt. És most nagyon visszafogott voltam.
solidedge
Gulyás és Kövér két idióta selejt. És most nagyon visszafogott voltam.
CsipkeRózsa
Gulyás is visszafogottan helyeselte Kövér mondatait.
Sámannus
Romlik az elmeállapotuk a figgyúknak. Kezdenek lemenni olyan laposba, ahol már nincs lejjebb, és visszaút sem..
namihami
És a nagyobb baj nem a hülye nyilatkozat (azt pénzért is tehetné), hanem az, hogy a G.G. /Gézengúz Guszti/ már hittel állítja a mondókáját.
Pusztán a pénz még igazolhatná, hogy csak arra megy ki a dolog. A hit már komolyabb defektust takar. Igazolja azt, hogy az orbáni háttér már felismerte, hogy a képességei pusztán ennek a rendszernek a feltétlen kiszolgálásával tarthatja el magát. Se a képessége, se a szorgalma egy valóban munkaalapú társadalomnak csak a páriarétegébe tenné alkalmassá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.