"Nem ünnepelhetjük a kormánypártokkal együtt az első szabadon választott parlament megalakulásának évfordulóját. Az ülés önmagában politikai, történelmi provokáció. Ha az elárult az árulóval együtt ünnepel, akkor maga is árulóvá válik. Mi pedig árulók nem leszünk sohasem. " - olvasható Gyurcsány Ferenc legfrissebb Facebook-videója felett.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Ez a vélemény megfelelően fedi le azoknak az 'érzelmét ' IS, akik egy jobb, értelmesebb közéletben reménykednek...manapság !
Béla333
Gyurcsány is és a volt pártja is része volt annak az árulásnak, annak az átverésnek, amiről Kövér beszél:

"Kövér László szerint a rendszerváltás inkább átverés volt, mint forradalom"
propeller.hu/itthon/3529382-kover-laszlo-szerint-rendszervaltas-inkabb-atveres-volt-mint#v2699256

Azért, mert most próbál az elégedetlen emberek vezetője lenni, attól ő még annak a politikai "elit"-nek az egyik vezetője, amelyik ellopta a magyarok reményét, hogy lehet itt egy szebb, jobb, élhetőbb országot csinálni!
Jobb lenne, ha csendben maradna!
justhpeter
Már azt sem kellett volna, hogy odaáll Göncz Árpád szobra elé. Göncz Árpádtól a mai politikai szereplők valamennyien olyan messze vannak, hogy az szavakkal kifejezhetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.