Az újranyitásra készül a magyar gazdaság, legalábbis vidéken; a miniszterelnök azt ígérte, ha nem a cégek, akkor az állam ad munkát mindenkinek, aki most elveszti az állását; egyre nagyobb recessziót várnak az elemzők Magyarországon. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Ja kérem a misszió nem passzió”

Nekem erről – nem véletlenül – egy majd félévszázados történet ugrott be

A hvg.hu heti összefoglalójában „És akkor az állásukat elveszítő tízezrek készülődhetnek a közmunkára” van egy érdekes (több is van, de én most erről locsogok) gondolat-menet: „Orbán egy bátor vállalást is tett: mindenkinek lesz állásajánlata három hónapon belül, aki elveszti a válság miatt az állását, ha nem cégektől, akkor az államtól. Hogy ez mit jelent, azt egyelőre nem részletezte, mindenesetre ha egy gigantikus közmunkaprogramra készülne a kormány, akkor nem lesz könnyű dolga, most ugyanis nem olyan emberek veszítik el az állásukat, akik a korábbi programban alkalmazhatók voltak.”!
Igencsak bölcs és megszívlelendő gondolat, annál is inkább, mert fennáll a veszélye annak, hogy Őfenesége & bandája elsiklik az ilyen részletek felett!
Nos nekem erről tesco-exportnyusziként megélt történet ugrik be. A cég fogadó-országban uralkodó teljhatalmú kiskirálya nagyon sok dologban hasonlított a mai Orbánra (na jó neki a francia volt gügyűje). Nos ez a derék elvtárs kedvenc szavajárása volt a címben említett kijelentés, ha valamelyikünk segítségért fordult hozzá! Nagyon megmaradt az az eset mikor egy jó-nevű tüdő-specialistát nőgyógyászként adott el! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.