A miniszterelnök üzent az anyáknak, nagymamáknak.

Ezt üzeni Orbán Viktor anyák napja alkalmából – videó

Orbán Viktor egy videót osztott meg a közösségi oldalán, melyben az anyák napjáról beszél . A miniszterelnök mielőtt köszöntötte volna az édesanyákat, azt is elárulta, hogy a nagymamája nemrég ünnepelte a 99. születésnapját.

"Nekem a nagymamám is él még, a 99. életévét, születésnapját ünnepelte nemrégen. Tehát örülök annak, hogy van kit felköszönteni anyák napján. Azt üzenem mindenkinek, hogy találja meg a módját, hogy az édesanyja érezhesse, hogy van fia, és minden fiúnak azt kívánom, hgy érezhesse, hogy van édesanyja. Úgyhogy Isten éltesse az édesanyákat!"

- hangzik el a Facebookra feltöltött interjúrészletben.

Forrás: Blikk

Kép: Orbán Viktor/Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@Horizont: 10:25 Azok nem számítanak,mert kettessel kezdődik a személyi számuk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csipetke: A szolgálólány meséje, azzal a "többlettel", hogy a termékeny nőszemélyek csak meghatározott számú lányt hozhatnak a világra, kizárólag a szaporodás céljából.
Nyírfa
@Horizont: Az egyszem fiad mentené a helyzeted, legalább megfontolás tárgyát képezné a társadalmi érték szerinti besoroláskor.
Ha bevezetnék a kínai pontrendszert, avagy a szolgálólány meséjét , talán a középmezőny alsó szakaszában még helyed lehetne, ez alapján esetleg kaphatnál feltétlenül szükséges orvosi ellátást, krumplit, lisztet, zsírt, persze, módjával. A fiú már megvan, nem lenne rád tovább szükség. Ők realizmusnak neveznék, én nácizmusnak. Remélem, nem érjük meg, és nem a korunk miatt.
Zsopiale
Én meg azt üzenem vissza, megbasztad a ravatalon a leprás rühes putris kurva anyád te patkány...
Borsodi
Akkor az Anyák nem nőből lettek? Annyira nő gyűlölők,valaki fel világosíthatná Kövér elvtársat nők szülik a gyereket.nem a gólya hozza.

www.youtube.com/watch?v=mzSUfWaoTfk&list=PLIEtKFOmxGgkNJgzxZPcl8TqqWj1eOuMG
Béla333
Akkor most a 2-essel kezdődő személyi számúakran szánalommal kell tekinteni, ahogy az a mocsok Kövér mondja, vagy nem így kell rájuk nézni?
Mi is a női princípium? Hogy szüljenek és kész?
Most mégis foglalkoztok női ügyekkel?
Szarháziak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.