Az elmúlt hónapok munkája során sikerült felkészíteni a magyar egészségügyi ellátórendszert a tömeges megbetegedések időszakára – közölte a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán vasárnap.

Szijjártó szerint sikerült felkészíteni az egészségügyi ellátórendszert a tömeges megbetegedésekre

Fotó: Szigetváry ZSolt / MTI

Elmondta azt is, hogy a hétvégén hét repülőgéppel érkeztek a koronavírus-járvány elleni küzdelmet segítő védőeszközök és egészségügyi berendezések Magyarországra.

Szijjártó Péter kiemelte: a Magyarország-Kína légihíd üzemeltetése továbbra is kiemelt feladat annak érdekében, hogy az egészségügyi védekezés sikerességéhez szükséges eszközök folyamatosan rendelkezésre álljanak.

A külgazdasági és külügyminiszter tájékoztatása szerint a hétvégén hét repülőgép 4 millió 600 ezer maszkot, 1 millió 390 ezer kesztyűt, 30 ezer tesztet, 1500 betegőrző monitort, 190 lélegeztetőgépet, valamint 8,2 tonna maszkgyártáshoz szükséges alapanyagot szállított Magyarországra.

MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A kulcsszó ott van a címben:-"szíjjártó szerint"-.A fiam,és a menyem,akik kórházban dolgoznak,teljesen más a véleményük.
Fingja sincs szíjjártónak,hogy mi van a kórházakban.A dolgozók azt mondják,hogy most olyan stressz alatt dolgoznak,a védőcuccok olyanok,amilyenek,és nagyon sokat dolgoznak,mert az eü-sök közül sokan kidőltek,elkapták ezt a nyavalyát,így a töbieknek lett sokkal több munkájuk,ügyelnek orrba&szájba,mindezt röhejes pénzért.Ahelyett,hogy adtak volna egy tisztességes fizetésemelést,egyszeri összeget odalöktek nekik.Most az eü-sök nagyrésze azt mondja,hogy az emberek miatt most végigcsinálják,kitartanak,de ahogy lecseng a járvány,lesz,aki külföldre megy,és lesz,aki pályát vált,mert a kormány hülyének nézi őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@szép új világ: ...a "dagadt törpe" az aznap reggeli vizeletéből vette a "tetőzés" időpontját?
SystemError
@ómió: Hallod már nagyon ki vagytok fogyva, ha ilyen szövegeket dobálsz "Szerencsére a valóság szerint is!"

Add már ide a varázsgömbödet:)

Hallod, azért nem te vagy a legélesebb kés a fiókban a kis csipet-csapatból! :)
ómió
@SystemError: Ti viszont nem vagytok kifogyva a hazudozásból, ocsmány aljaskodásból! Talán, mert Lenin atyátok erre "teremtett" benneteket! És te ezt, mint bolsiék egyik "legélesebb kése" (hasítja is a bolsi mocskot rendesen), bátorkodtál is "tolmácsolni"!
tudode
Na hát!
.
Milyen előzékeny a koronavírus, mert megvárta azt, amíg őfélesége legújabb jobbkeze feltöltötte a külügyben a Covid-19 központot, azzal, hogy őfélesége május 3-at jósolta a járvány tömegessé válását!
.
Orbán Viktor átment CC-be
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+CCN-t%C5%91l+j%C3%B6tt&oq=Orb%C3%A1n+CC&aqs=chrome.2.69i57j0j69i59j0l4j69i60.5959j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------------------
.
Mivel nem jött be a patás ördög jóslata, az már a félelemkeltés magas iskolája, amely az idegileg kimerűlt társadalom KÖZNYUGALMÁNAK MEGZAVARÁSA őfélesége hokizsebében, KORLÁTLAN FELHATALMAZÁSSAL, hogy ne reménykedjetek, az EU bacilusa mellé MÉG JÖN a TÖMEGES MEGBETEGEDÉS:
.
Köznyugalom megzavarása, Btk
.
buntetojog.info/kulonos-resz/btk-332-kozosseg-elleni-uszitas-koznyugalom-elleni-bcs/
.
Ráférne erre az országra már egy kis nyugalom FIDESZTELENÍTÉSSEL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.