És a kapacitás is kevés. Nem tisztázott, ki viseli a teszt költségét, pedig mától csak így lehet felkeresni az állami és magánszolgáltatókat. Jelenleg a piacon féltucat magánszolgáltató végez ilyen vizsgálatot, az árak 30 és 60 ezer forint közöttiek. További gondot okoz, hogy miután a PCR-vizsgálat minősített laboratórium nélkül nem végezhető, és a magánszolgáltatók sem tudnak korlátlan számú tesztet vállalni

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az szép ár, számoljátok ki mennyit kaszált ezen a derék Szájjártató!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Dübörög a szijj-ÁRTÓ Kft, lendületben a gazdasága !!!
kereső
Egy teszt, nem teszt. Ráadásul a kiértékelés min. 36 óra. Tehát elmegyek az orvoshoz- beutal ultrahangra, ahova tesz nélkül nem mehetek. Mondjuk kapok időpontot két hétre. Megcsináltatom a két tesztet- kiértékeléssel 120 ezer. Viszem két hét múlva az ultrahangra- elhajtanak mint a macskát. Kezdődik elölről. Végig gondolta az aki ezt kitalálta? Vagy egy műtét??
Az hogyan lesz, ha a kórház fel sem vesz teszt nélkül- ott meg ugye nem csinálják meg. Hogyan fogom megoldani, hogy a tesztjeim még érvényesek legyenek. Mert ki garantálja, hogy amikor a teszt készült- mindkettő, még nem voltam fertőzött, de amikorra be kell feküdnöm a kórházba, akkorra akár virusos is lehetek. Komolyan. Ezek gyakorlati kérdések- ki fog válaszolni rájuk. A sarlatán, vagy a tiszti főorvos ? Ki az illetékes elvtárs?
kereső
Ja és a legfontosabb- ki fizeti ki a tesztek,és a kiértékelés árát? A tb??, vagy a párnaciha?
Nessy
@kereső: Ez költői kérdés! Ha van pénzed, ellátnak, ha nincs, így jártál! Ja, és az engem ellátó személyzetet ki, hányszor, milyen finanszírozási formában teszteli? Ez az ideális rendelet! Jól hangzik, csak betarthatatlan, értelmezhetetlen!
Clavigo
De fasza...Vazze,,ez egy netto " népritkítás"... Kíváncsi lennék,,aki 5 kg. krumpliért adja a szavazatát,,hogy fog kiköhögni 30-60 rugót a tesztre,,,mielőtt orvoshoz,,kórházba kényszerül..???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.