Új szakaszba léptünk, az operatív törzs pedig tájékoztatott a teendőkről.

BREAKING: Megkezdődött a vírus új szakasza, az operatív törzs szerint ezek most a legfontosabb tennivalók

Elkezdődött a koronavírus-járvány elleni védekezés következő szakasza. Rögtön az első napon az érettségik is megkezdődtek a magyar nyelv és irodalom vizsgákkal. Az operatív törzs megtartotta szokásos tájékoztatóját is.

Forrás: Blikk

Kép: M1

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Joker
Én azt nem értem ,felszólította a 4 szemű főnő az érkezők tartsák be az időpontot ,
A probléma épp fordított ,időpontot te betartod az orvos meg baxa betartani ,tudok olyanról
akit 13 h ra hívnak oda és 17 h kor hívjálk be ,akkor miről beszélünk ? :-)))))))))))))))))))
A sok fax orvost kell felszólítani ők is tartsák be a menetrendet .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Több ezer olyan vírushordozó él közöttünk, akik nem tudják, hogy HIV-fertőzöttek, így ha akarnák sem tudnánk megóvni a fertőzéstől partnereiket. Csinálnak a hazug kormányok tömeges teszteléseket? Nem. Megóvják a többi embert a vírushordozóktól? Nem. Akkor meg nincs is több kérdésem csa annyit mondok: koronavírus átverés.
Pálinkás Pál
Várom már azt a pillanatot amikor az emberek végre felébrednek...mert igen..van járvány...de veszélyessége maximum a szezonális influenzáéval egyenlő...legalább is a hivatalos adatok szerint..bár abban többen meghalnak világszerte mint a koronában...itt a legújabb rendelet,... biztos segít a meglévő vidék- Budapest ellentéten...arról nem beszélve,várnám az operett törzs orvosszakmai indokait erre a remek műalkotásra, ami a fővárosiakat röghöz köti,de egyébként boldog-boldogtalan járkálhat ki-be!!!
Rockxy
nemis tuttuk hogy a szarnak vannak szakaszai
Jozefina
Az op, cecília és orbán messze nem szakmai alapokon dönthetnek!!?? Orbán haraütés szerűen beszél mindenféle marhaságot. (május 3-i tetőzéstől az öszi második hullámig). Egyetlen virológus, szakorvos, kutató nem nyilatkozik, vagy nem nyilatkozhat, mert esetleg a valóságot mondaná??!!
Zsopiale
Ez mondat a címben azt jelenti, hogy a a Covid RNS genetikai konfigurációja, azaz szénlánca kibővülése egy új szakasszal, megindult (azaz mutáció). Bravo!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.