Egy francia tudós szerint ennek komoly az esélye.

Sokkal korábban megjelenhetett Európában a koronavírus, mint hittük

December 27-én már ott volt Franciaországban a koronavírus – erről a párizsi Avicenne Hospital intenzív osztályának vezető orvosa, Yves Cohen nyilatkozott a BMFTV-nek vasárnap. Cohen azt mondta, orvoscsoportjával újraértékelték 24 olyan beteg teszteredményét, akik légzőszervi fertőzéssel kerültek kórházba decemberben és januárban, és más típusú koronavírusokra negatív lett a tesztjük decemberben. A 24 beteg közül egy férfi eredménye lett pozitív utólag az új típusú koronavírusra. A vizsgálatot többször is megismételték utóbb, hogy biztosra menjenek, írja a Huffngton Post francia kiadása.

A decemberben kórházba került beteg 15 napig volt beteg, és két gyermeke is elkapta a vírust, ám a felesége, aki egy áruház halas részlegén dolgozik, nem fertőződött meg. A nő importárukkal nem, csak Franciaországból származó halakkal foglalkozik. Cohen szerint a férfi lehet a nulladik beteg az országban. Az orvos azt javasolja a többi kórháznak, hogy ők is tekintsék át a korábbi, légzőszervi megbetegedésben szenvedők eredményeit, hogy kiderüljön, máshol is megjelenhetett-e már korábban a Covid-19. Az országban hivatalosan január végén regisztrálták az első koronavírus-fertőzött betegeket.

Franciaországban jelenleg körülbelül 170 ezer főnél mutatták ki a fertőzést, és közel 25 ezren haltak meg a betegség miatt.

Forrás: Index

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Jó lenne ha megtalálnák, honnan indult, ki volt az első és kitől, mitől kapta el.
Gondolom ezerrel kutatják...már ha Kína engedné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok