Élénk a forgalom a főváros irányába, az M3-as bevezető szakaszán már lassul a haladás. Csanádpalotánál 1 kilométeres a kamionsor a kilépő oldalon.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, az M1-es autópálya irányába szakaszosan torlódik a forgalom. Dunaharaszti és Halásztelek között 10 perces az időveszteség.

- Élénk a forgalom a gyorsforgalmi és főutakon, a főváros irányába. Lelassult a haladás M3-as autópálya bevezető szakaszán, és a 31-es főúton Maglód térségében, valamint a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál.

- Százhalombatta határában, a 6-os főúton a 29-es, majd a 32-es km-nél a vasúti pályához kapcsolódó építési munkák miatt a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat, 10-15 perccel hosszabbodik a menetidő.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál 1 km-es a kilépésre várakozó kamionsor hossza.

Zajvédőfal épül Nagytéténynél, lezárták az M0-s 6-os főúti csomópontját

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében a 13-as km-nél folytatják a zajvédő fal építését. Emiatt a 6-os főúti csomópontot lezárták, kerülni a 11-es km-nél lévő M6-os autópálya csomóponton keresztül az Érd-észak csomópont felé lehet!

Súlykorlátozás a 84-es és a 81-es főutakon

Ismét életbe lépett a 7,5 tonna össztömeg feletti súlykorlátozás a 84-es főúton a Sopron határátlépőnél, valamint a 861-es főúton a Kópháza határátkelőnél. Az ennél nehezebb tehergépjárművek az M1-es autópályán a Hegyeshalom határátlépőnél tudnak kilépni az országból.

Változott az M43-as forgalmi rendje Csanádpalota előtt

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátkelő előtt megváltozott a forgalmi rend. A kamionokat az 54-es km-nél lévő Nagylak csomóponton keresztül terelik a határ felé, a személygépkocsikat pedig ugyanezen a csomóponton irányítják át a 448-as főút- 43-as főút útvonalra a román határ felé.

Az országos kamiontilalmat a kihirdetett veszélyhelyzet miatt, visszavonásig feloldották a belföldi úthálózaton!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.