A Freedom House friss jelentése szerint egyre távolabb kerülünk Közép-Európától és egyre közelebb a Balkánhoz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
"A Freedom House friss jelentése szerint egyre távolabb kerülünk Közép-Európától és egyre közelebb a Balkánhoz."
Nemcsak szerintük!!! orbán keletre tolja az országot és engedi be az országba az oroszokat és kínát!!! Ez semmi jóra nem vezet!!!??
Rockxy
hát hogya búbánatos védőkesztyűbe lenne má itt demokrácija amikor má tízéve tombol a zorbáni terrorházi diktatúrarezsim virus ellni védőpajzsja!
SystemError
A magyarok imádják a rabságot és valakit szolgálni.

Arra pl válaszolhatnának a magukat nemzetibbnek valló hazaárulók, hogy milyen jobboldali érték az, hogy mindenképpen szopnunk kell valakit. Szerintem Putyin nélkül vagyunk szuverén nemzet, de mindegy. A birkáknak csak a szöveg kell. Igaz, ha tettekről van szó, akkor arról nincs fogalmuk, hogy mi történik ebben az országban...
Klubtag
Ó - anno a népi demokrácia is azt hirdette magáról, hogy demokrácia, meg a mostani illiberális is azt szeretné hinni, hogy demokrácia. Mindkettő kikérte magának, ha valakik másként minősítették...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.