Veszélyhelyzet ide vagy oda az idén 35 százalékkal emelték az államtitkárok fizetését. Aki csak államtitkári posztot tölt be az állami vezetésben, bruttó 1 296 300 forintról 1 750 000 forintra ugrott a fizetése. Amíg a kormány a válságkezeléshez megfelezte a pártok állalmi támogatását és forrásokat vont el az önkormányzatoktól, annak nincs jele, hogy a saját fizetésüket csökkentenék. Pedig korábban a bolgár képviselők és kormánytagok teljes fizetésükről lemondtak a járványhelyzet idejére, ahogy az osztrák kormány tagjai is felajánlották egy havi fizetésüket, a szlovén kormány pedig azzal egyidőben, hogy megduplázta az egészségügyi dolgozók bérét, felajánlotta fizetésének 30 százalékát, az albán miniszterek keresetét pedig lefelezték a veszélyhelyzet idejére.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
ez aztán a nem semmi miért nem 300 %-al? eddig éheztek fáztak nem volt mit enni?
vannak feleségek luxus kivitelben hát ezennel már luxus államtitkárok is. Tán jól vág a nyelvük?
orvosok nővérek előbbrevalók ám !!
namihami
Miért kell attól a Nyugattól (Kelettől, Északtól, Déltől) úgy elájulni. Lemondtak a Saját pénzükről és felemelték a Másokét?
Ideje végre leszokni arról, hogy mindig a külföldet majmoljuk. Ez is egy igazi (mondhatnám: evhte, de azzal is őket majmolnám) fideszes iránymutatás. Majd mi megmutatjuk a külföldnek, hogy MERRE VAN A HELYES IRÁNY!
kereső
hvg.hu/gazdasag/20200505_munkanelkuli_Magyarorszag_jarulek
Ez a kontraszt. A munkanélküliek 48%-nak semmiféle ellátás nem jár- csak a 22.800.-Ft-os szociális járadék.
Az államtitkárok meg költsék gyógyszerre- nem a növekményt, az egészet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.