A 6-os főút kulcsi szakaszán egy autó kerítésnek csapódott.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A reggeli órákban országszerte gyenge a járműmozgás a gyorsforgalmi utakon, mindenhol jó tempóban lehet közlekedni.

- A 6-os főúton, Kulcs átkelési szakaszán egy személyautó kerítésnek csapódott. Az 59-es km-nél sávzárásra kell számítani!

- Az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a határátkelő kilépő oldalán 1 km-es a várakozó kamionsor hossza a leálló sávon.

Munkálatok miatti forgalmi változások

Százhalombatta határában, a 6-os főúton a 29-es, majd a 32-es km-nél a vasúti pályához kapcsolódó építési munkák miatt a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Megváltozott a forgalmi rend az M4-es autóúton Abony elkerülő szakaszán, mert a 86-os km-nél az Újszilvásra vezető út csomópontját mindkét irányban lezárták. Kerülni a 4-es főút 311-es főút útvonalon keresztül, vagy a 4-es főút Abony útvonalon lehet.

A 49-es főúton Mátészalka és Kocsord között több szakaszon aszfaltoznak, a félpályás lezárásnál jelzőtábla mutatja az áthaladási elsőbbséget. A munkaterület mellett fokozott figyelemmel vezessenek!

Zajvédő fal építése miatt lezárták az M0-s 6-os főúti csomópontját

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében a 13-as km-nél folytatják a zajvédő fal építését. Emiatt a 6-os főúti csomópontot lezárták, kerülni a 11-es km-nél lévő M6-os autópálya csomóponton keresztül az Érd-észak csomópont felé lehet!

Súlykorlátozás a 84-es főúton és a 861-es úton

Ismét életbe lépett a 7,5 tonna össztömeg feletti súlykorlátozás a 84-es főúton a Sopron határátlépőnél, valamint a 861-es főúton a Kópháza határátkelőnél. Az ennél nehezebb tehergépjárművek az M1-es autópályán a Hegyeshalom határátlépőnél tudnak kilépni az országból.

Csanádpalota határátkelő előtt megváltozott a forgalmi rend

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátkelő előtt megváltozott a forgalmi rend. A kamionokat az 54-es km-nél lévő Nagylak csomóponton keresztül terelik a határ felé, a személygépkocsikat pedig ugyanezen a csomóponton irányítják át a 448-as főút- 43-as főút útvonalra a román határ felé.

Az országos kamiontilalmat a kihirdetett veszélyhelyzet miatt, visszavonásig feloldották a belföldi úthálózaton!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.