Fekete-Győr Andrást, Szarvas Koppány Bendegúzt, a Momentum tagját, a Demokratikus Koalíció ifjúsági tagozatának volt elnökét, valamint Donáth Annát, illetve a párt EP-listavezetőjét, Cseh Katalint is hatósági személy elleni erőszakkal vádolták meg.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez megint egy gumicsont a fidesz szektatagoknak...lehet rajta agyalni,ismerve a mai viszonyokat,semmi nem lesz belőle,két okból...egyik hogy nettó hazugság,a másik meg hogy botrány lenne!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem emlékszem már, hogy a 2006-s vandálok, akik a tv székháznál rendőrökre támadtak hány évet is kaptak? Vagy hősökké avatták őket? Olyan bizonytalan vagyok!
Nyírfa
Az a helyzet, hogy ez akkor is komoly, ha nem lesz belőle semmi. Ez akkor is rendőrállami próbálkozás, ha még nem jut el a bürokrácia a megvalósításig. A fenyegetés , a fenyegetettség visszatartó erejére apellálás nemcsak demokráciaellenes, hanem mérhetetlenül primitív, antiszociális attitűd, legyen a gyakorlója maga a kormányfő vagy egy vadhajtásos kaliberű honfiú. Ezzel a mentalitással Magyarországnak nincs helye az európai civilizációk között.
Nemezis
Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.