Újabb több mint 6 milliárd forintot költ el az állampolgárok tájékoztatására a kormányzati kommunikációért felelős Miniszterelnöki Kabinetiroda – írta meg a G7. A Rogán Antal vezette tárca még április elején állapodott meg az állami hirdetési pénzeket felszívó cégcsoporttal, de a szerződést csak most töltötték fel az erre a célra létrehozott felületre (pdf). Ez már a […]

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@tudode: te hallottál róla, hogy a 13. havi nyugdíj fokozatos ,,felépítésére" hoztak volna törvényt? Mert hiába kerestem, nem találtam, így csak a főni szavára lehetne adni, már aki még hisz neki...
Nem tartozom közéjük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Inkább azzal a 6 milliárddal megdobhatták volna a nyomorgó nyuggereket, ahelyett már gyúrnak a 13. havi nyugdíjjal, akkor amikor 10 év után már a 14.-ekkel kellene azokat megtisztelni, akiknek köszönhetnék a cuccolást!
.
---- Orbán lesz 14 havi nyugdíj 2006 Eger
.
www.youtube.com/watch?v=m1AG2NuFvgI.
.
Így kell az etetőből alfelet varázsolni T. nyuggerek!
nevemnick
@tudode: te hallottál róla, hogy a 13. havi nyugdíj fokozatos ,,felépítésére" hoztak volna törvényt? Mert hiába kerestem, nem találtam, így csak a főni szavára lehetne adni, már aki még hisz neki...
Nem tartozom közéjük.
csipetke
Melyik fideszes,vagy annak a pereputtya nyomtatja a plakátokat?Ha tudnánk,már nem lenne kérdés,hogy mi a sz@rnak a sok plakát.Nem elég,hogy ahányszor bekapcsolja az ember a tévét,vagy rádiót hallgat,vagy orbánt látjuk halljuk,vagy celebcilit.Ki akarja látni őket még rohadtdrága plakátokon is?
CsipkeRózsa
Éjjel, nappal az összes kormánymédia ezt a témát reklámozza, mást sem hallani, látni, mint a fidesz és a kormány szóvivőit, államtitkárait. A plakátokat senki nem nézi meg az utcán, hiszen az emberek nem járnak olyan gyakran ott, vagy sietnek a dolgaikat intézni. Igaz, az öndicséretből sok kell, hátha beveszi a jónép.
Gyütt Mönt
Valami Brüsszel- és Tusk ellenes plakát kéne. Azokat hiányolom.
tudode
@nevemnick: .
Nem hallottam róla, nem is hozott az egyszemélyi őfélesége még kormány határozatot, rendeletet sem, csak bekukorékolta azt, hogy a 13. havi nyugdíjat a 2008-as válság elvitte, őkelme pedig a vírussal visszaadja a nyuggereknek:
.
Ezt találtam:
.
---- Nagyjából 1 220 000 találat (0,63 másodperc)
.
www.google.com/search?q=13.+havi+nyugd%C3%ADj+kor.+hat&oq=13.+havi+nyugd%C3%ADj+kor.+hat&aqs=chrome..69i57j0l3.44327j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Állítólag május végén nyújtja be a főkönyvelője a 2021-es államháztartási törvényt, majd figyelni kell, hogy jut-e lóvé a nyuggereknek!
.
Ilyen gyenge minőségű állama nem volt az országnak a honfoglalás óta, amúgy közjogilag érvénytelen félcédulával!
Nessy
@CsipkeRózsa: Muszáj kiplakátolni, hogy a hívek naponta többször olvasva tisztába legyenek a véleményükkel, és a teendőikkel! Meg akiknek szövegértési gondja van, azoknak szép képes plakátokat kell nyomtatni! Orbán aláírásával. mert csak az a hiteles számukra.
Nessy
@tudode: Még az ideit sem tudják, hogy alakul! Milyen bázist vesz alapul??? Nincs legalább egyetlen normális közgazdász a környéken, hogy megmondja nekik, ilyen ostobaságot normális kormány nem csinál! Még szeptemberben is necces, de több a realitása!. Ez így, csak ábrándképek felsorolása.
tudode
@Nessy: .
Csak elhúzta a mézesmadzagot a nyuggerek orra előtt, mivel a TELJHATALMÁVAL, és a rendeleti költségvetés megkaparíntásával még egy nyamvadt kormányrendeletre sem futotta annak, aki nem tudja talán még mindig mi a különbség a közpénz, és a magánlóvé között:
.
De azért azt írja az újság 1,200.000 találattal, hogy mondta
.
---- Nagyjából 1 220 000 találat (0,63 másodperc)
.
www.google.com/search?q=13.+havi+nyugd%C3%ADj+kor.+hat&oq=13.+havi+nyugd%C3%ADj+kor.+hat&aqs=chrome..69i57j0l3.44327j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Elég trehány a pasi, mert a jogász diplomája mellé, amit a lengyel Szolidaritás civil szervezetekről írt meg
.
hvg.hu/itthon/20170111_orban_viktor_szakdolgozat_civilek_a_lengyel_pelda_miniszterelnok_hu
.
Előfordulhat, hogy ez a diploma nem is jogászatról szól, hanem valami hetye, petye társadalomtudományról, mert arról ketyegett akkor, amikor panaszkodott a faterjára, hogy veri őt!
.
Nem tudni, hogy mivel tartja sakkban a közvetlen környezetét, de mindazokat kinyiffantotta, akik ellent mertek neki mondani, mint pl. Simicska, Fordor Gábor, Lázár János, és a többiek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.