A házelnök korábban azt mondta, hogy „szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen, akiknek a személyi száma kettővel kezdődik”. A Magyar Nemzet hosszú interjújában most Varga Judit igazságügyi miniszter azt mondta:„Kövér László szerintem a nők iránti tiszteletét fejezte ki, amikor arról beszélt, hogy nem szeretne egy nőt hozzá méltatlan helyzetben látni.”Hozzátette, „a jelenlegi helyzetben szerintem nem kellene ilyen kérdésekkel foglalkozni. Irigylem az ellenzéki képviselőket, hogy ennyi idejük van. Egy TV műsorból vett, kontextusából kiragadott félmondat alapján akarnak feszültséget kelteni”. Elmondta, szerinte ma Magyarországon nemi egyenjogúság van, de figyelembe kell venni a férfiak és a nők közti különbséget. A miniszterasszony beszélt arról is, hogy „az online felületeken a kommentekből látszik, hogy a nyugati liberális véleménydiktatúrában felszabadítóan hat az őszintén kimondott szó”.

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A képződményekrúl, főleg ha rémisztóek

Tudtad Wazze, hogy ez igencsak bevált szóhasználat még csak nem is a derék Szakasits unokától származik?

A vasárnap kora reggeli mise helyett a Századvég egészképernyős m1-szakértője nyomatja ezerrel: Nyomják Orbániát. Sorolja – hosszasan sorolja, már ezek száma is elgondolkodtató =)) – a reánk támadó galádokat. Természetesen mind megkapja a maga mocskolódó eposzi jelzőjét. Azon túl, hogy ezek legtöbbje szinte egy az egyben megvolt az előző állampárti időkben is, külön érdekessége volt a „A DK nevű rémisztő képződmény” beszólás. Aminek van bőven pikantériája, már csak azért is, mert a derék szakértő ezer szállal kötődik a KDNP-hez.
Egyébként ennek a „rémisztő képződmény”-ezésnek nagy a divatja emberekre, testületekre, portálokra, etc. s elsősorban a kormányzati média szóhasználatában. Ennek lehet csak az az oka, hogy sokkal többen vannak, s kedves szokásuk riadólánc-szerűen szerte-híresztelni a mocskolódásaikat.
Nos Wazze, ha azt te hiszed, hogy a legújabb kori közbeszédbe a Niedermüller „kirekesztő, sőt, kereszténygyűlölő kijelentése” hozta be, hát nagyon tévedsz. Nos a „hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én ,mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak ” kijelentést vádolni ezzel történetileg sem hiteles.
A dolog egy kicsit régebbi! Elsőre – néha még engem is megkavar az emlékezet – úgy rémlett, hogy a magyar politika fenegyereke, Orbán nagy barátja, a derék Szakasits unoka a primer forrás. 2014 nyarán - hol máshol, mint a Magyar Nemzetben, ahogy a portál írta: „Schiffer elküldte a büdös ***-ba Gyurcsányékat” – fogalmazott úgy, hogy: „DK nevű képződmény szócsöve”! Majd azt mondtam, hogy „delirált”! =)) Ennek nem néztem utána, de lehet ennek a kifejezésnek a politikai életben való használata lehet tényleg tőle származik. Azonban a képződmény dolognak...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt...

Igen – bármennyire is nem meglepő – a mi derék Kövér Lacánk a forrás. Az előző év végén, ünnepi hangulatában – elvégre a karácsony mégiscsak a szerte ünnepe -, fogalmazott így az ECHO TV-ben: „az, hogy van egy Gyurcsány Ferenc nevű képződmény a politikában, amiről csak azért kell beszélni, mert akkora botrány mind a mai napig, hogy itt van velünk. Egy gennyedző seb a demokrácia testén az ő jelenléte”!!
S ha már Kövér, meg kell állapítanom, hogy történelmi tény: megfogadta a Gyurcsány tanácsát! A fenti kijelentésre reagálva azt mondta: „Goebbels kezdő tanfolyamát sikerrel fejezte be Laci. Gyerünk, probáld meg a középhaladó szintet! Van hozzá tehetséged...”! =))
RonaGyuri
az itteni témához direktbe:

Ha ezeddig a legkisebb kétséged is lett volna; íme a bizonyíték

Az igazat megvallva ártunk és qurmányunk HR-eseinél egyértelmű kiválasztási szempont a szövegértési/szövegértelmezési hiátus megléte

Kétségtelen tény, hogy az alcímben megfogalmazott általános érvényű gyanún túl is, sőt hatványozottan kezd eluralkodni a viszonylag új (i)gazságügyér libán értelmi hiátus ezen formája. A jelenség a derék Gulyás-gyeröknlk is jól megfigyelhető volt, de Varga sebességben és hatásban is bőven lepipálja.
Nap mint nap járatja le magát blődebbnél blődebb értelmezési baromkodásaival, amiket aztán a lakáj-média még fel is políroz. Ékes példa erre az ahogy kicsavarta „Vera Jourovának, az Európai Bizottság (EB) alelnökének” szavait.
Nos ez mind semmi a legújabb „bon mot” -jához képest! nem többet ls nem kevesebbet állít, hogy az ő értelmezésében: „Kövér László szerintem a nők iránti tiszteletét fejezte ki”! =)) Igen arról a bizonyos Bayer-os kijelentésről van szó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.