Minden nap 350-400 ember hal meg részben talán az egészségügyi ellátórendszer működésképtelensége okán, miközben a koronavírus-járványnak tulajdonított 10-12 elhunytról naponta tájékoztatást adnak. A számok makacs dolgok, a statisztika pedig egzakt tudomány,

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@kereső: Sportra, na ne viccelj. Focira bassza meg, focira a kurvannyukat 3 milliós fizetésért. De persze egy szavunk se lehet mert az ápolók is kapnak annyit.

3 év alatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
A korházakból hazaküldött KRÓNIKUS BETEGEK közül vélhetően több az áldozat, mint ahányan a koronavírus miatt elhunytak.
De róluk nincs statisztikai adat.
kereső
A "nemzeti" meg "népegészségügyi" központ nem tudja/nem akarja tudni???,hogy hány beteget küldtek haza a kórházakból a hamis /hazug indoklással.Ezek a kórházi ágyak úgy gondolom végleg elviszitették kórházi ágy jellegüket- orbán igy hajtja végre az ágyszám csökkentést, és a kórházi bezárásokat. 300 Ft-osok lehet tapsolni.
Lehetlen megmondani, hogy hányak halnak meg azért, mert másfél hónapja gyakorlatilag nincs egészségügyi ellátás Magyarországon. De egy nagy haszna van- drasztikusan csökkent a kórházak adósságállománya, és még kevesebbet kell forditani az ellátásokra- több jut sportra, egyházaknak, plakátokra, és szerintem a külhoni "támogatások" sem álltak le.Ja, nem volt hir- de azokból az itthon kifejlesztett és gyártott arcvédőkből ( 3d-s nyomtatóval készülnek), már 1000- 1000 db-ot kapott édeserdély, meg kárpátalja. Itthon a kórházak orvosainak, ápolóinak nincs.
tudode
Annak csak a képzelet szab határt, hogy a járvány idején hány életet követelt a járványtól független, a kórházakba belepedett kórokozók, és a késedelmes ellátás:
.
Nézzük csak:
.
--- Kásler bevallotta: egy év alatt 24 ezren haltak meg csak amiatt, mert nem kezdték el jókor kezelni őket
.
444.hu/2019/02/28/kasler-bevallotta-egy-ev-alatt-24-ezren-haltak-meg-csak-amiatt-mert-nem-kezdtek-el-jokor-kezelni-oket
.
------ TAVALY IS TÖBBEN HALTAK MEG KÓRHÁZI FERTŐZÉS MIATT, MINT AUTÓBALESETBEN
.
ataszjelenti.blog.hu/2019/11/12/tavaly_is_tobben_haltak_meg_korhazi_fertozes_miatt_mint_autobalesetben
.
Fentiek ellenére az egészségügy árván nézett ki a fejéből, miközben kiemelt beruházásként nőttek ki a földből őfélesége játékszerei, a betonszarkofágok, és a CENTRUM KÓRHÁZAK alaprajza nem oldotta meg az egészségügy szánalmas helyzetét:
.
Például:
.
----- Fotók: így néz majd ki a Dél-Pesti Centrumkórház
.
24.hu/fn/gazdasag/2019/01/03/del-pesti-centrumkorhaz-terv-fotok/
.
Pató Pál "úr", azaz alias Orbán Viktor: Hej ráérünk arra még, majd ha a betonszarkofágot kap minden haver, barát, mellékelve szájkosárral!
.
A járvány idején pedig a birodalom visszavág az ÁNTSZ csuti féle átszervezésével!
Borsodi
A számokkal úgy tud játszani a kormány mint szavazáskor. Gazdaságilag a legfejlettebbek vagyunk,ebben az élhető országban.A járványt a legjobban tudtuk kezelni.Az meg,hogy emberek százai halnak meg más okból az talán az elmúlt tíz évre vezethető vissza.
Peller Anikó
@kereső: Sportra, na ne viccelj. Focira bassza meg, focira a kurvannyukat 3 milliós fizetésért. De persze egy szavunk se lehet mert az ápolók is kapnak annyit.

3 év alatt.
Nessy
@Borsodi: Ilyen számokkal ,most karantén idején nem szabad megzavarni a híveket! Akik nem a fertőzésbe halnak bele, az csak járulékos veszteség! Most lényegtelen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.