„Ne gondolja magáról se a dán, se az izlandi, se a finn, se a norvég, se a svéd külügyminiszter, hogy jobban tudja a magyaroknál, hogy mi a jó a magyaroknak.” „Ez a hétvége sem múlt el a nemzetközi liberális mainstream álhírterjesztése nélkül” - vezeti fel bejelentését Szijjártó Péter a Facebookon. „Öt észak-európai ország (Dánia, Finnország, Izland, Norvégia és Svédország) külügyminisztere levélben biztosította támogatásáról az Európa Tanács magyar koronavírus-törvény miatt »aggódó« főtitkárát, s közülük többen külön-külön is nyilatkoztak (=álhírt terjesztettek=nem mondtak igazat) rólunk” - írja a külügyminiszter, aki sajnos nem idézi a levelet, amelynek én legalább is nem találtam nyomát eddig.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Egyre viccesebbek vagyunk. Hallod, dübörgünk, mondja a kis egér.
simmering73
Ez már tényleg nem nevetséges. Ez már orvosi eset.
Sámannus
Kis puha pöcs csattogtatja a kukacát. Fél, hogy hat gombóc má sok lesz a pohosnak. Teli torokkal szopatják.
Clavigo
A kis szarosfaszu szóvivőcske ,,Ezt a szardarabot is magasra dobta a szennyvíz. Én a nyagykövetek helyében ,leszarnám ezt a fostos páviánt...
Nessy
Lassan nevetségessé válik ez a "berendelés"! Egy rossz szó Orbánra, és Szíjjártó, Kovács Zoltán, Deutsch Tamás "akcióba lépnek! Bár ne tennék, mert már tényleg ellenkező eredményt érnek el.
Clavigo
Lassan az az egész Eu. megundorodik tőlünk...Joggal.
nezelodo
Istenem, hogy eltanulták ezek a kekectől a kekecséget és most a magyarokkal kekeckednek! Lecsapni rájuk azonnal, hiszen ott a felhatalmazás meg a rémhír terjesztőire szabott törvény.
kereső
@Nessy: A fideSS megállapitotta, hogy nagyon jól működik a "szijjártó+ varga" tandem, sikeresen verik vissza a Magyarországot/magyarokat ért támadásokat. ( nem vicc- ez igy hangzott el).
Pálinkás Pál
Te kakadu...azt a levelet miért nem linkelted ,ahol "álhíreket " terjesztenek a hordádról???vagy nincs, vagy pedig a kőkemény igazság van benne!!! A ti időtök lassan lejár!!!
Borsodi
Szégyen gyalázat áll híreket csak mi gyárthatunk.Amit meg rólatok mondanak talán sokszor igaz.
Zsopiale
Nyomorult agyroggyant retardált ártóboborján úgy látszik megint elszabadult, szarbángeci patkány nem tudott rá is figyelni... Megvádolni egy államot ilyesmivel, AZT OBJEKTÍVEN BIZONYÍTANI KÖTELES. Ha nem sikerült ez és nyilván nem fog, mert ez a szánalmas fogyatékos diszlexiás bohóc, külön-külön sem érti ezeket a szavakat pláne nem együtt. AKKOR MEGVALÓSUL A DIPLOMÁCIAI RÁGALMAZÁS BŰNCSELEKMÉNYE. Szépen járhatnak a magyar állam ügyvédei Hágába, és irtózatos kártérítést perelnek ki majd, persze ez a patkányféreg ezt is megússza, ha nem teszünk itt mi a nép valamit már végre...
lusta
@Pálinkás Pál: Az ominózus bekezdés:
„Szintén üdvözöljük a március 24-én Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelét, és osztjuk az abban kifejezett aggodalmait. A joguralomnak még veszélyhelyzetben is érvényesülnie kell. Ezentúl, teljes mértékben támogatjuk az Ön, minden tagállamunknak szóló emlékeztetőjét, hogy a tagállamok a járvány miatt rendkívüli jelenlegi körülmények között hozott intézkedéseinek egyaránt meg kell felelniük az országok alkotmányainak és a nemzetközi normáknak, valamint tiszteletben kell tartaniuk a demokratikus alapelveket. Arányosnak és időben korlátozottnak kell lenniük.”
Forrás:
finlandabroad.fi/web/coe/ajankohtaista/-/asset_publisher/TV8iYvdcF3tq/content/nordic-foreign-ministers-letter-to-the-coe-secretary-general-4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.