Támogatásukról biztosították az Európa Tanács vezetőjét, ami a magyar külügyér szerint egyenlő a nemzetközi liberális erők álhírterjesztésével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ez a kakadu tényleg megbuggyant. Nem kellene egy kis kezelésre Grázba vinni??? Persze nem államköltségen!
RonaGyuri
Egy még a vakóságnál is kisebb illiberális képződménnyé süllyesztett klapec-bagázs nyöszörgései

Egészpályás letámadásnak szánják, de csak idétlen vernyogás

Mottó helyett:
youtu.be/oukeGNrlxsA

Varga – Kövács és most már a derék külgarázdánk is. S persze mindez körítve a folyamatos mocskos Soros-bérenc Brüsszel hangoztatással. Mint ismert na mi derék dekázóművész (i)gazságügyérünk megcsillogtatta mértes szövegértési képességbeli hiátusát és/vagy egy mérteset hazudott, majd mikor ezért rászóltak éktelen haragra gerjedt, sőt a derék Kovács Zottyantkát is begerjesztette. Épp hogy csak nem lett az egész EU Soros bérenc.
Mindeközben ugye folyik a nemzeti régiók balhé is. A királyiban egymást letuszkolva igyekeznek, hogy ki tudja jobban mocskolni az ócska brüsszelitákat. Hogy mi a gond? Egy műszaki hiba: „az őshonos nemzeti régiók védelméről szóló kezdeményezés aláírásgyűjtő oldala leállt.”! Igen Wazze őshonos??? Mikor is volt a Honfoglalás???
Erre húzott lapot most a derék nemzeti kakadunk. Mint ismert az Európa Tanács horvát főtitkára még március végén figyelmeztette a magyar kormányt, hogy a járványhelyzetben hozott tagállami intézkedéseknek is meg kell felelniük a nemzetközi normáknak. Ez volt az a figyelmeztetés, amire Orbán azt a rövid, de arrogáns sőt pofátlan választ adta: „ha Ön nem képes segíteni nekünk a jelenlegi válsághelyzetben, kérem, legalább tartózkodjon a védelmi erőfeszítéseink akadályozásától”!
S most: „Szijjártó Péter hétfőre berendelte a Külügyminisztériumba az öt észak-európai ország budapesti nagykövetét, mert szerinte külügyminisztereik álhírt terjesztettek, nem mondtak igazat, amikor levélben biztosították támogatásukról az Európa Tanács magyar koronavírus-törvény miatt aggódó főtitkárát.”
Ami külön poén „A magyar egy több mint ezer éves nemzet, mely nem kér a szánalmasan képmutató gyámkodásból. ”, ami jól kvadrál a őshonos mókával, lévén lényegében a viking utódállamokkal packázik! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja és mégegy:
Hogy is mondta Hofi a „gyünnek a Csehszlovákok” jelenetében, mikor pályára küldték Puskást és Kocsist! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.