Az M3-as autópályán autó borult fel.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Az M3-as autópályán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, Hatvan térségében, az 53-as km-nél felborult egy kamion. A műszaki mentés miatt a külső és a leálló sávot lezárták, lassulásra készüljenek!

Erősödik a forgalom az M1-es autópályán, Tatabánya térségében, a főváros felé vezető oldalon, a terelt szakaszon, az M1-es és az M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, Budaörs és Budapest között, de fennakadás nélkül autózhatnak. Az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé viszont már telítettek a sávok.

Az M0-s autóút, déli szektorán, az M1-es autópálya irányába, az M51-es autóúti csomópont közelében alakult ki kisebb torlódás.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátkelő előtt erősödik a tranzitforgalom, 1 km-es a kilépő kamionsor.

Építkezések, lezárások

A 6-os főúton, Százhalombatta térségében, a 29-es és a 30-as km-nél építési munkát végeznek. A félpályás lezárásnál, mindkét helyen torlódás alakult ki.

Az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 16-os km-nél lévő Halásztelek csomópont felhajtó ágát ismét megnyitották a forgalomnak. A lehajtás azonban továbbra sem lehetséges. A közelben a csepeli „Gerincúti” csomópontot lezárták a forgalom elől!

A 4-es főúton Ceglédbercelen, az 59-es km-nél lévő vasúti átjárót felújítási munka miatt május közepéig lezárták. A forgalmat a 4-es főút- M4-es autóút- 311-es főút útvonalra terelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.