Sokat gondolkodtam, érdemes -e a gép elé ülnöm, és lepötyögtetnem mindazt, amiért már hetek óta forr bennem a düh, majd felrobbanok a tehetetlenségtől. Oka van ám ennek, komoly. A tavaly ősszel Karácsony mögé, mellé(?) felsorakozó ellenzéki pártok -számomra érthetetlen módon- sunnyognak, csendben vannak,írhatnám úgy is: kussolnak, hagyják, hadd főjön a főváros első embere a saját levében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@Horizont: Tökéletesen egyetértek! Jelen pillanatban nem tudok nála jobb főpolgármestert!! Remélen nem fogják "kicsinálni", (és végigviszi a mandátumát,) mert most arra játszanak tényleg!! Tarlósnak is voltak népszerűtlen javaslatai (nem véletlenül nem nyert) de amit Karácsonnyal csinálnak az már FELHÁBORÍTÓ!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
már akkor megírtam.../önkormányzati választás/ ..hogy óriási hiba karácsonyt jelölni..bárkit odaállíthattak volna,mert nem karácsonyra szavaztak az emberek,hanem tarlós ellen...nincs az az épeszű ellenzéki párt aki beállna karácsony mögé a kifejezetten a városiak életét megnehezítő rendeletei miatt.. akkor írtam..ez hatalmas öngól...talán az az egy szerencséje,hogy ha megbuktatják,és új főpolgit kéne választani,közel sem vagyok biztos benne hogy az ellenzék nyerne..lehet ezen gondolat mentén még elevickél egy darabig...de biztos vagyok benne,nem húzza végig a mandátumát..
Pálinkás Pál
@Horizont: tarlóst utáltam ,mert egy fideszes gyökér...de tarlósnak mentségére legyen mondva,ő a hordához tartozott,tehát azt kellett tennie amit a duce akar...ellenben karácsonnyal,aki saját kútfejéből kipattant ötlettel szivatta meg a fővárosiakat...és amíg karácsony lesz,addig a főváros mindig büntetést kap...fentebb írtam ő a lehető legrosszabb választás volt az ellenzék részéről..egy motorizált metropoliszba zöld majmot ültetni enyhén szólva elvetélt ötlet...a népszerűségéről annyit, nagy összeget mernék feltenni rá,hogy mégegyszer nem választanák meg,ehhez elég volt neki pár hónap ténykedés...
ágimami
@Horizont: Tökéletesen egyetértek! Jelen pillanatban nem tudok nála jobb főpolgármestert!! Remélen nem fogják "kicsinálni", (és végigviszi a mandátumát,) mert most arra játszanak tényleg!! Tarlósnak is voltak népszerűtlen javaslatai (nem véletlenül nem nyert) de amit Karácsonnyal csinálnak az már FELHÁBORÍTÓ!!
ágimami
@Horizont: Egyértelmű, hogy nincs olyan ember, aki mindenkinek megfelel!!
Én is nagyon csípem a főpolgit!! @Pálinkás Pál-nak lehet más a véleménye, szíve-joga!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Pali! Zöld majom? Láttad a műholdas felvételeken, hogy kitisztult a levegő a gépkocsi- és teherforgalom visszaesésével?
Szerinted miért öltöztetik zöldbe egyre több nagyvárosban - még Ázsiában is - a házakat? Viccből?
Hogy teszel a környezetvédelemre, az önmagában is elgondolkodtató, ugyanis ez van annyira destruktív mint az orbáni politika, de azzal, hogy beállsz a Karácsonyt karaktergyilkoló bagázsba, eklatáns példájává válsz a szanaszét húzó , saját pecsenyét sütögető ellenzéki magatartásnak.
Nyírfa
@Shikari: 10.22

Ah! Ti - Te? - lennétek - lennél - az értelmiség? Ez nem a nap, hanem az év legjobb vicce! :DDD
csak úgy....
@Shikari: tibim, az kizárt dolog,hogy te ne tudnál tojni! látom,ma is termékeny vagy..
esténként nem szoktál hallucinálni és fura hangokat hallani?
Eriksson
@Shikari: A hölgynek egy kisegítő osztályban talán még volna esélye speciális oktatók segítségével felzárkózni, .
csak úgy....
@Eriksson: a falu esze! :) téged keresztezni köne a shikarival ..
Pálinkás Pál
@Shikari: az alkalom valóban ritka...de azért volt már olyan ,amiben egyezett a véleményünk...
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Igen..általában ha nincs annyi gépkocsi,tisztább a levegő...erre a van a vidék,meg a zöldövezet...hányszor írtam remek polgármester lehetne egy kisfaluban a puszta közepén...de nem egy nagyvárosban,ami ha tetszik ha nem gépesítve éli a mindennapjait..képzeld mennyivel tisztább lenne ,,ha egyáltalán nem lehetne autózni,csak lovaskocsikat használhatnánk...igaz a város megbénulna egy óra alatt ,de a levegő tiszta lenne!!! most arról nem is beszélek hogy az autók a egy legkisebb környezetszennyezők...a repülők ellen miért nem ágáltok...óránként tobb tonna kerozint égetnek el azért hogy pár ember gyorsabban jusson valahová... Egy párizs-New-York repülőút alatt elég egy kisebb városka egész évi benzinfogyasztása!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: csak óvatosan szorítsd a kebledre ezt a bimbót,mert még elkapod a kórt! más! te budapesti?
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Abban igazad van, hogy a repülőgépek ökológiai lábnyoma óriási, de, ha Gergely miniszterelnökként csökkentené a járatszámot, akkor ezért lamentálnál. A jövő zenéje lehet a repülő ruha, a programozható léggömb, esetleg a széllel hajtott bárányfelhők, de a varázsszőnyeg is játszik. :)) A gépkocsik szennyezése csökkentésére találták ki az elektromos gépjárműveket, amelyek ugyan elektroszmogot termelnek, de csak újítanak valamit ezen a téren is - mert hogy halad a
világ. Egyébként, tudod, milyen gyorsan lehet száguldozni biciklivel, rollerrel vagy gördeszkával, sőt, görkorival! Ne mondd, hogy nincsenek alternatív megoldások! :))
Nyírfa
@csak úgy...: 13.57

Vigyázz, ellenzékiekkel barátkozni értelmiségi beütés! :))
Nyírfa
@csak úgy...: Shikarinak szántam, elnéztem, bocsi!
Nyírfa
@Shikari: Akkor még egyszer - ismétlés - mantra - a tudás apukája: vigyázz, mert ellenzékiekkel barátkozni, haverkodni olyan értelmiségi valami. :)
Nyírfa
@Shikari: Persze, édes, csakhogy, amit Te írsz, az köszönőviszonyban sincs a valósággal. Ez az egyik. A másik pedig, hogy téged, mint az értelmet sóváran figyelő , be-beszólogató kívülállót , olykor meg is szánja az ember, és arra gondol, üsse kavics, bújjon ide egy simire. Hátha történik valami benne. Végül is, soha nem lehet tudni, igaz? :)
csak úgy....
@Shikari: logikus vagy mint a szar!:) a fideszben értelmiségiek ülnek az ellenzékben meg az álértelmiségi! ezt mibü számótad ki ,te kis bugris!?
tibim, te mitöl vagy müvelt? mert rendszeresen öntöznek,kapálnak és trágyáznak?
el köll,hogy keserítselek,ta buta vagy mint a föld.
kereső
Hogy is van ez? Karácsony Gergely- az előválasztáson az mszp-pm jelöltjeként indult. Mint győztes Ő lett az összellenzék jelöltje a fidess-es Tarlóssal szemben. Na akkor- először is az mszp-nek kéne verni a tam-tamot, és kiállni Karácsony Gergely mellett orbánnal szemben. De erről nem olvastam sehol- nem is hallottam sehol.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: tudod lehet hogy én kényelmesebb vagyok és nem rollerral ,meg biciklivel akarok száguldozni...az elektromos autóba meg ne menjünk bele,mert ha most varázsütésre lecserélnéd az összeset...az erőművek a mostani sokszorosát szennyeznék,hogy előállítsák az energiát.. a megújuló energiaforrások,amíg aranyáron mérik a hozzávalókat,addig egy jópofa lufi,amire lehet hivatkozni!!!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Nem szorítom a keblemre,sőt,azért elég durva nézeteltéréseink szoktak lenni..de nemegyszer leírtam már..én a saját szemszögemből értékelem a dolgokat,és nem párt alapon...mondhatnám úgy is hogy "független" vagyok...mindkét oldalról elmondom a problémákat...
csak úgy....
@Shikari: má megint megríkattál tibim! a butaságaid csípik a szemem.
csak úgy....
@Pálinkás Pál: kár,hogy nem politikusnak mentél az éleslátásoddal...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Biztosan láttad Az ötödik elem című filmet. Ott suhantak a levegőben repülőautók. Nagyon tetszett! :)
Így képzelem a jövőt, és, ha bele gondolsz, milyen léptekkel fejlődik a technika, nincs is ez olyan messze.
Ha csak a nagy sebességű vasutakat nézem, eláll a lélegzetem!
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Az fikció...amíg van a földnk kőolaj készlete,addig nem lesz változás...gazdasági érdekek!!! nagyjából pillanatok alatt át lehetne már állni hidrogén hajtású autókra...de akkor mi lenne az olaj alapra épült világgazdasággal??? ezért tartom áálságosnak a zöldeket...pontosan tudják ők is hogy a gazdaság nem engedi az átállást,mégis tolják a hülyeséget...
silber13
@durbincs: Na m a baj buzeánsok gyöngye? Nem áll kitélnek egyetlen kispap, meg diák sem?:-))) Hiába, öregszel már és vén hülye vgy a erde hajlamd meg már bizonyítottad elégszer.
relatív
A jelenlegi regnáló kormányozni nem tud - az ismert számtalan hiányosságai miatt - ezért avval foglalkotik, hogy mindazokat, akiknek van esze, és nem hódolnak be neki kisemmizi. Ezek személyek és társaságok IS lehetnek.

Majd azokat az alja embereket, akik erre hajlamosak, megfelelően a kisemmizettekre úszítja a tudatlanságukat, vagy a gyűlöletüket használva erre.

A hatalom mindenáron való megtartásának csak ezt a lehetőségét látja, ami egyéni gazdagodására vezet, és a hatalommániáját IS felszínen tartja... ? !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.