A fiú a zuhanás után a kórházban hunyt el.

Tragédia: az érettségit ünnepelték, amikor kizuhant az ablakon egy 17 éves fiú – videó

Éjszaka kizuhant egy házibuliból az ablakon egy 17 éves gimnazista Budapesten, a fiút a mentőknek még sikerült újraéleszteniük, de a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A tragédia egy budai, Fő utcai házban tartott házibulin történt éjjel kettő körül, az RTL Klub híradója szerint a 17-18 éves gimnazisták az érettségit ünnepelték.

A 17 éves fiú a második emeletről zuhant a járdára, a mentőket a ház alatt működő kisboltból hívták ki, miközben a buliból is lerohantak a többiek az utcára. Az eszméletlen fiút válságos állapotban vitték be a János Kórházba, eltört a gerince és a koponyájában is vérömleny keletkezett.

A szülőket felhívták a buliból, hogy jöjjenek, mert a fiúk kábítószerezett és nagyon rosszul van, de valamiért egy teljesen másik címet adtak meg nekik, ezért ők csak órákkal később tudták meg, hogy a gyerekük kórházban van. Néhány percre hajnalban beengedték hozzá őket, de késő délután már a halálhírt közölték velük. A rendőrség kábítószer-birtoklás és rongálás miatt állított elő öt fiatalt az üggyel összefüggésben.

A 17 éves Richárd az RTL Klub híradója szerint sportoló volt, jövőre érettségizett volna.

FRISSÍTÉS: A csatorna most arról tájékoztatott, hogy ma reggel az ablakból kizuhant fiatal édesapja azt mondta nekik, fia állapota válságos, de életben van. 

Forrás: RTL/Index/Blikk

Kép: RTL

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Hogy lehet az, hogy manapság csak piával, droggal lehet ünnepelni?
Mivé lett egy generáció? Roncsokká lesznek, tűrésképtelenek és kiégettek. :(
vacsi
Sajnos, a mai fiatalok ünnepelni sem tudnak. Összetévesztik az alkoholizmussal, és a drogozással - no, meg a késeléssel, csapatos támadásokkal, egyéb aljasságokkal. Ezek szerencsére nem fogják megérni az öregkort, de ha mégis megérnék, nem lenne semmi szépség az életükben, amire emlékezhetnének. Így mire tudnák nevelni a gyerekeiket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.