A 40 éves, kétgyerekes anya április közepétől kezdve köhögött és fulladt, háziorvosa ezért koronavírus-gyorstesztet rendelt neki, ami negatív lett. Miután folytatódtak a tünetek és egy röntgenfelvétel árnyékot mutatott ki az egyik tüdején, beutalták a Korányi kórház Covid-osztályára, hogy a sokkal megbízhatóbb, úgynevezett PCR-teszttel állapíthassák meg, hogy fertőzött-e. A Korányiban azonnal úgynevezett izolációs szobába került, aminek az a lényege, hogy a beteg addig nem hagyhatja el egyáltalán, amíg ki nem derül, hogy koronavírusos-e. Ez általában négy nap kórházi tartózkodást jelent. A nő szobájában meghökkenve tapasztalta, hogy a többnapos tartózkodásra szánt helyiségben nincsen fürdési lehetőség. A szobában mindössze egy fali mosdókagyló volt, a lakótértól elválasztott wc pedig egyáltalán nem, helyette egy kis mobi útivécét helyeztek el odabent. Tegnap este a veszélyeshulladék kukából kiszedtem a zsákot, Domestosszal kimostam és abban fürödtem. Találékony a magyar, de ez...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Látszik, hogy a hölgy nem igazán feküdt közkórházban mostanság! A többágyas kórtermekhez sincs külön vizes blokk, max. a fizetős VIP szobához. A 25 - 30 beteg számára a folyosó végén van egy 3 - 4 fülkés zuhanyzó (beton tálcával, letört zuhanyrózsával) és ugyanennyi wc fülke. Ennél a Korányi sem tud többet nyújtani! Az eredetileg két ágyasra tervezett szobákba természetes a 3 - 4 ágy, normál körülmények közt is. Tapasztalat.
tudode
Nem szokatlan a több, mint 100 éves államosított kórházakban az, hogy pl. 40 fokos melegben nincs meleg víz szolgáltatás, esetleg úgy, hogy 17 órakor a nővérek megengedik a vízcsapot, és 22 h-ra már meglangyosodott a víz, le lehetett mosdatni a fekvő betegeket.
.
Reklamációmra azt a választ kaptam, forduljak valamilyen eü. hivatalhoz panaszommal, ahova kicsaptak pár froncsit, amelyből a fenntartásra képtelenek költeni!
.
Sorolhatnám a többi hiányosságot, amellyel ezekben a kórházakban meg kell küzdenie az ápoló személyzetnek!
.
Arról nem is szólva, hogy a régi kórházak vírus-, és bacilus tenyészetek, amelynek következtében a koronavírust megelőzően is
.
------- Kásler bevallotta: egy év alatt 24 ezren haltak meg csak amiatt, mert nem kezdték el jókor kezelni őket
.
444.hu/2019/02/28/kasler-bevallotta-egy-ev-alatt-24-ezren-haltak-meg-csak-amiatt-mert-nem-kezdtek-el-jokor-kezelni-oket
.
Ezen kívül kórházi fertőzésben
.
----- Miközben évente több tízezren halnak meg úgy, hogy az elkerülhető lett volna, Kásler bejelentésre készül
.
168ora.hu/itthon/mikozben-evente-tobb-tizezren-halnak-meg-ugy-hogy-az-elkerulheto-lett-volna-kasler-bejelentesre-keszul-152303
.
(...) """" Mint emlékezetes, a miniszter kinevezése után szinte azonnal arról beszélt, hogy a kórházi fertőzések ügyében azonnal lépni kíván és erre már el is készült a cselekvési terv. Minderre nagyon is szükség van, hiszen csak 2016-ban 1481 multirezisztens, vagyis a legtöbb antibiotikumnak ellenálló kórokozóval (MRK) is megfertőződött beteg halt meg a kórházakban, az elhunytak közül 174 esetben bizonyítottan a fertőzés volt a halál oka, vagy közrejátszott abban."""(...)
.
És ezt a bacilus tenyészetet tetőzte a koronavírus!
.
Korábban egy kukk nem hangzott el őfélesége etetőjéből az eü-ről, ahhoz képet ahogy bindult az ikertesótóval való üzleteléssel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.