Budapest újranyitása nem lehet politikai, csakis szakmai kérdés, nem szólhat a kormány-ellenzék viszonyról, csakis a budapestiek életéről és biztonságáról – írta Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn kora este a Facebook-oldalán.

Karácsony: "Nagyon remélem, hogy Kovács államtitkár magától mond ilyen hülyeségeket"
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Budapest első embere így kezdte bejegyzését:

Nagyon remélem, hogy Kovács államtitkár magától mond ilyen hülyeségeket. Abban nem lenne hírérték. De ha netán diktálták neki, az botrány.

Karácsony Gergely szerint Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn "

lényegében elismerte, hogy a kormány politikai alapon, és nem szakmai érvek alapján hoz döntést Budapest újranyitásáról".

"Értem én, hogy velem kell harcot vívni, ez is része ezek szerint a járványügyi katonai akciónak.

De ennek alávetni közel 2 millió ember életének tervezhetőségét, kiszámíthatóságát, az példátlan felelőtlenség"

- fogalmazott a főpolgármester.

Mint írta, Kovács Zoltán közlése szerint az újranyitás a fővárosi idősotthonokban elhunytak számától függ. Ezt Karácsony Gergely különösnek nevezte, mert éppen hétfőn derült ki, hogy "vidéken nő a fertőzések száma, több helyen felütötte a járvány a fejét a vidéki idősotthonokban, sajnos több kormányzati fenntartású otthonban is volt áldozata a vírusnak". "Akkor most visszacsinálják a vidéki lazításokat? Ugye nem?" – olvasható a főpolgármester bejegyzésében.

(MTI nyomán)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Kovács nem más mint Orbán pitbullja. Ha valaki csúnyán néz a gazdira, akkor azt megugatja vagy akár meg is támadja. Senki se keressen benne logikát vagy értelmet. Ha egyszer kertes házam lenne, biztos hogy Kovácsot szeretném házőrzőnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Kovács nem más mint Orbán pitbullja. Ha valaki csúnyán néz a gazdira, akkor azt megugatja vagy akár meg is támadja. Senki se keressen benne logikát vagy értelmet. Ha egyszer kertes házam lenne, biztos hogy Kovácsot szeretném házőrzőnek.
csipetke
@szép új világ: 07:34 Nem gondolod komolyan?! Ez még kutyának is csúf.Viszont ha letépi a karod,és eldobod neki,legalább visszahozza.Valószínűleg orbán is azért tartja,mert rendkívül jól idomítható.
ómió
Karigeri netán már a hülyeséget se magától mondja?
bodorandras
@ómió: Te magadtól mondod, és ez is blamás! Mindenbe belepofázol, agyatlan senki!
ómió
@bodorandras: Mi van, gyökér? Te is felolvastál egy mondatot a bolsi aljasságlexikonból? És a gyökérkezelésen túl vagy már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.