A kormánypárti intézet szerint ezért is lehet olyan népszerű a Fidesz a szavazók körében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsopiale
Na persze... szarbángeci szaros hájas rákos seggéből kinézőpont, hazug hazaáruló náci szarbángeci csicska patkányfalka újabb aljas tömény hazugság kórusművét hallhattuk...
CsipkeRózsa
@Eriksson: Nem egy közvéleménykutató intézet állította.
Nessy
Nézőpont kérdése ez is! Aki nem maradt munka és jövedelem nélkül, akinek nem okoz gondot a jelen helyzet, ahol nem volt beteg, vagy elhunyt a családban, az másképp látja a jelen helyzetet, mint aki éppen megpróbál holnap is ebédet adni a családnak, megpróbálja biztosítani az iskolás gyereknek a digitális oktatást internet, informatikai eszköz nélkül, akire közmunka vár, akinek csődbe ment a vállalkozása.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Az egyik közvélemény kutató ezt állítja, a másik azt. Gondolom mindegyiknek meg van a jól behatárolható közönsége.
csipetke
@CsipkeRózsa: 14:47 Végülis,csak előbb el kell osztani 2-vel,vagy inkább hárommal...
vitriol
a nézőpont ezt is "benézte", Persze tudjuk, hogy hétfőn megrendelte orbán tőlük, és kedden már meg is jelent ez a mélyen elemző közvéleménykutatás az emberek elégedettségéről. Azért nem boldogul a magyar ember már 10 éve, mert ha a gazdaság "dübörög", akkor orbán ilyen tetvekre szórja el az általunk megtermelt pénzt, de még az EU támogatást is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.