A kormánypárti intézet szerint ezért is lehet olyan népszerű a Fidesz a szavazók körében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Muszáj azt elhinni, hogy a kormánypártoknak 3,5 millió szimpatizánsa van?
Aki Én
@CsipkeRózsa: Éppen ma hallottam egy másik elemzést, amiben arról beszéltek, hogy érdekes módon még a kormánypártiak sem teljesen boldogok az intézkedésektől, de pláne a bajbajutottak támogatásától.
Pálinkás Pál
Ezek megint bizonyították hogy vagy párhuzamos univerzumban élnek,vagy fidesz klubokban végzik a közvéleménykutatást...én elég sok embert ismerek,de még nem hallottam a csútiról dicsérő szólamokat...és ha valaki nyitott füllel jár az utcákon az sem nagyon...
Eriksson
@CsipkeRózsa: Nem muszáj. De azt sem, hogy az ellenzéknek volna ennyi.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Az ellenzékről ezt nem is állította senki.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Pedig mást se hallani úton-útfélen.
Zsopiale
Na persze... szarbángeci szaros hájas rákos seggéből kinézőpont, hazug hazaáruló náci szarbángeci csicska patkányfalka újabb aljas tömény hazugság kórusművét hallhattuk...
CsipkeRózsa
@Eriksson: Nem egy közvéleménykutató intézet állította.
Nessy
Nézőpont kérdése ez is! Aki nem maradt munka és jövedelem nélkül, akinek nem okoz gondot a jelen helyzet, ahol nem volt beteg, vagy elhunyt a családban, az másképp látja a jelen helyzetet, mint aki éppen megpróbál holnap is ebédet adni a családnak, megpróbálja biztosítani az iskolás gyereknek a digitális oktatást internet, informatikai eszköz nélkül, akire közmunka vár, akinek csődbe ment a vállalkozása.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Az egyik közvélemény kutató ezt állítja, a másik azt. Gondolom mindegyiknek meg van a jól behatárolható közönsége.
csipetke
@CsipkeRózsa: 14:47 Végülis,csak előbb el kell osztani 2-vel,vagy inkább hárommal...
vitriol
a nézőpont ezt is "benézte", Persze tudjuk, hogy hétfőn megrendelte orbán tőlük, és kedden már meg is jelent ez a mélyen elemző közvéleménykutatás az emberek elégedettségéről. Azért nem boldogul a magyar ember már 10 éve, mert ha a gazdaság "dübörög", akkor orbán ilyen tetvekre szórja el az általunk megtermelt pénzt, de még az EU támogatást is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.