A különadó tervezet így nem is kerülhet a parlament elé.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mi van ezen meglepő? A szépen hangzó "egyenlő teherviselés", amit Gulyás Gergely mély átérzéssel adott elő, elsősorban az önkormányzatokra (különös tekintettel az ellenzéki településekre) , illetve rajtuk keresztül a lakosságra vonatkozik!
Farizeus színtársulat!
Józsipapa
mert valami mást vártunk ettől a kártékony
bandátôl !!!???
Pálinkás Pál
Nos felhívnám hegedüművész juditka figyelmét...ti is így jártatok Brüsszelben,ugye milyen jó...úgyhogy szádat laposra !!!
Nessy
Mi van ezen meglepő? A szépen hangzó "egyenlő teherviselés", amit Gulyás Gergely mély átérzéssel adott elő, elsősorban az önkormányzatokra (különös tekintettel az ellenzéki településekre) , illetve rajtuk keresztül a lakosságra vonatkozik!
Farizeus színtársulat!
Zsopiale
Semmi gond. Akkor most egy olyan törvényt kell igényelni, hogy Gyurcsány és Mészáros ill a többi oligarcha és milliárdos vagyonát arányosan adóztassák. Így már nem biztos hogy nemet mondanának, hiszen Gyurcsány a fő mumus ugyebár. Azonban akárhogyis, ezzel máris ismételten elárulták magukat, hiszen az a mondás, hogy Mészáros Lőrinc sikeres nagyvállalkozó, nagyon örülnek minden sikeres magyar nagyvállalkozónak, a kormányhoz semmi köze, a fizeSS-hez semmi köze, szarbángecihez semmi köze... Akkor mégis miért kaszálták el vajon ezt a javaslatot, mert túl jóképű lökött lölőke? Sőt első körben meg lehetne próbálni szólóban benyújtani a törvényt hogy akkor csak Gyurcsány vagyon adó. Ha megszavazza a NER-SSevik náci hazaáruló rablógyilkos patkányfalka, meg lehet kérdezni, hogy mi a különbség Gyurcsány vagyona és tolvaj mérszarosgeci vagyona közt? Ja? Hogy az szarbángeci SAJÁT ZSÁKMÁNYA IGAZ??? Ez kb olyan szitu, minthogy takonyárpi nem szerepel a fizeSS maffia fizetési listáján, tehát nincs is... Ez a náci hazaáruló szarbángeci maffia tempó, végtelen örök és soha nem látott szégyen a magyar népnek, és szégyen az EU-nak is hogy eltűrjük ezt a történelmi náci patkány gyalázatot...
RonaGyuri
Hol élnek ezek?

Még önként sem – mert akkor elpofátlanodnak és azt várnák el, hogy a lopott szajrét is tegyék vissza -, de parancsra végképp nem

Na ez aztán egyértelműen borítékolható reakció volt.
Mint ismert a múlt héten „Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs független képviselők egy a Botka László szegedi polgármestertől származó ötletet megvalósítva: Benyújtottak egy törvényjavaslatot az Országgyűlésben, amely a koronavírus-járványra hivatkozva megadóztatná azokat, akik az elmúlt 10 évben a legtöbb uniós pályázaton a legtöbb pénzt nyerték. ”
Egy tegnapi hír szerint: „A javaslat viszont még csak nem is kerülhet a parlament elé, a gazdasági bizottság kormánypárti többsége nem engedte tárgysorozatba venni azt.”!
S a cserkó: a testület elnöke, Bánki Erik – a közpénzek elveszítik köz jellegóket alkotmánysértő akcióról is elhíresült képviselő – szerint a javaslatot a Fidesz azért nem támogatja, mert „visszamenőlegesen vetne ki adó”t!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.