Pontosan az történt meg szerdán, amin fideszes politikusok évek óta gúnyolódnak: ugyan már, elképzelhetetlen, hogy Magyarországon ilyesmi előforduljon. Talán a szerencsi rendőrség sem gondolta, hogy történelmi dokumentumot tesznek közzé 2020. május 12-én a police.hu-n, amikor bemutatták egy reggeli akció videófelvételét. Négyen kutatják át egy férfi otthonát, fényképezik laptopját, aztán közrefogva kísérik ki otthonából, és rendőrautóba teszik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Horatius -al szólva: „Ecce nuda veritas”

És még csak nem is titkolják!!!

Maga a rendőrség számolt be a legújabb echte pártállami rémtettéről:

youtu.be/WPiaUHXUF1w

Igen az történt, hogy a szerencsi rendőrség lerohanta egy 64 éves férfi otthonát, mert szerintük rémhírt terjesztett.

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--oPYX0xHI--/w_994/7S7wPs4aJ1muN9JMs.jpeg

Igen jól okadatolja, hogy ártunk és qurmányunk mire használja ki a felhatalmazást! =))
A májam teszi hozzá; ez is egy eklatáns példa arra, hogy Török-félék lássák szükség volt erre a felhatalmazásra! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Horizont: Az bizony, iszonyatos. Sokszor kérdeztem magamtól , hogy a náci megszállást, a nyilasuralmat a mai személyiségemben hogy tűrném, mit éreznék, akarnék-e valamit tenni, amikor az orrom előtt terelnék a zsidókat a teherautókra, vagy a Duna-partra ...esetleg én magam lennék veszélyeztetett. De egészen más visszanézni a történelemben, filmek, dokumentumok alapján borzadni el a rémtettektől, és más az, amikor a saját életünkben, társadalmi szinten megjelenik az erőszak.
Az iszony már megvan.
Nyírfa
@Horizont: Szeretném hinni, hogy vannak rendőrök, akik inkább leteszik a mundért, mintsem, hogy erre kaphatóak legyenek.
Viszont erősödik az az érzésem, hogy provokálnak minket, hátha olyat teszünk, akár spontán, akár szervezetten, ami a rendeleti kormányzás szerint törvényellenes, tehát büntethető. Hogy mi a törvényellenes, azt úgyis ők mondják meg, mint a két példa is mutatja. Ezen a nyomvonalon be lehet vezetni a teljes kijárási tilalmat, fel lehet függeszteni az önkormányzatok működését, bármit megtehetnek.
Az a gondolat fordult meg a fejemben, hogy Orbán nem készít-e elő egy Putyin és társai által már leegyeztetett puccsot az Unió elhagyására, és ennek tudatában olyan nagy a mellénye. Oroszország és Kína nyerne egy felosztott gyarmatot, Orbán pedig örökös hatalmat. De elvetem ezt a lehetőséget, olyan abszurdnak tűnik. Persze, ki gondolta volna , hogy a XX. századot vérbe borítja a fasizmus?
RonaGyuri
@1magyar: egykor volt egy mondás szabad országban szabad emberek azt tehetik amit szabad, ez Orbánnál már a gondolatra is vonatkozik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.