Semjén Zsolt törvényjavaslata a fideszes többségű megyei önkormányzatokat hozná helyzetbe.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Velük is ezt kell csinálni: elvonni, elvonni, elvonni.
Ha azt hiszik, ettől majd rájuk szavaz az ellenzéki állampolgár, akkor súlyosan tévednek. Ennél rosszabb imázst már csak a lakosságot érintő hatósági zaklatásokkal teremthetnek, de ez is hidegen hagyja őket. Rajta, fiúk, a legaljasabb állhat fel a dobogó tetejére.
Nessy
Újabb kegyencekre, határon túli szavazókra kell a pénz? Azért halkan kérdezem, ha minden forrást elvonnak az önkormányzatoktól a feladataikat és átveszik? Csinálnak kis klikkeket, nagy klikkeket jó pénzért haveroknak, a feladatok meg oldják meg magukat! Lásd kórházak, iskolák működtetése! Pénz nincs, de ellenőrzés annál több!
természetesen a fideszes önkormányzatokra a közös teherviselés, elvonások nem vonatkoznak! Aki ezt korrekt kormányzásnak tudja nevezni, és indokolni, nyer egy hangszórót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.