A Magyar Narancs értesülései szerint szerda reggel hat órakor állították elő Csóka-Szűcs Jánost.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsopiale
@legott: 10 éve tombol a bolseviki diktatúra... most ébredezel..? XD
Nyírfa
@Nessy: Ezért is nem tudom forradalomnak tekinteni '56-ot, még ha a kezdeti lépések, az egyetemisták és a munkások felvonulása jogosnak tekinthető is. De, ami utána jött, abból nem kérek.
Nessy
@Nyírfa: Az első napok valóban hihetetlenek voltak! Aztán jött okt. 25, amikor csőbe húztak bennünket, és lőttek ránk a Kossuth téren. Buta emberek akkor is voltak, akik még szerencsétlen postást is meglincselték, mert "egyenruha" volt rajta. A kiskatonák életveszélyben voltak, míg nem sikerült civilbe öltözniük. Nem tudtak,talán nem is akartak különbséget tenni, sokukból kibújt a Mr. Hyde! Jó pár sebesültet kötöztünk és ápoltunk, aki ilyen atrocitásoknak esett áldozatul.
Nyírfa
@Nessy: Amikor Wittner Mária bekerült a Parlamentbe, a magam részéről lehúztam a rolót. Ahol ő hősnek van kikiáltva, és véleményezheti Horn Gyulát, az , számomra elveszítette a tiszteletre méltóságát.
bencemacska
Ez egyre keményedik.
Emlékszik még valaki az első kommentelő feljelentésekre? Zömében Népszava kommentelők voltak benne.
Én még ma sem tudom, hogy mi lett a vége, lehet hogy felelevenítik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.