Az ügyészség szerint egy feltételezett állapotról írt a posztban a férfi, ami kizárja, hogy bűncselekményt követett volna el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Akkr most most mi van?::-)))) Ha nem követettel bűnt, netán igazat mondott???:-))
legott
Ezzel szemben az igazmondó köztévé: 444.hu/2020/05/13/az-allami-teve-hiradojaban-meg-ma-delben-is-bunozokent-mutattak-be-a-ferfit-akit-kedden-remhirterjesztes-miatt-vittek-el-a-rendorok-de-az-ugyeszseg-szerint-sem-kovetett-el-buncselekmenyt?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=az-allami-teve-hiradojaban-meg-ma-delben-is-bunozokent-mutattak-be-a-ferfit-akit-kedden-remhirterjesztes-miatt-vittek-el-a-rendorok-de-az-

Az a legnagyobb baj a hazudozó emberekkel, hogy ezzel azt mutatják ki, hogy nem tisztelik semennyire a másikat. És pont ezek az emberek KÖVETELNEK tiszteletet maguknak.
Ez csak azért nem az őrület határa (nálam), mert még mindig erősebb a szánalom érzés ezek iránt a szerencsétlen nyomorult embermások iránt.

Ők azt hiszik, valakik, de közben egy senkik. Van annál szánalmasabb, nyomorultabb látvány, mint amikor egy senki valakinek képzeli magát?
Még ha középszerűek lennének...
De csak kisszerű akarnokok gyülekezete... szektája, a Fidesz - mostanra már csak.
Zsopiale
Azonban a közmédia percről percre követ el rémhír és álhír terjesztés bűncselekmény sorozatot folyamatosan folytatólagosan bűnszervezetben, hatalommal visszaélve. Tekintve hogy már eleve az is rémhír, hogy "következik a híradó", vagy hogy "kapcsoljuk az operatív törzs tájékoztatóját"... ill. hogy "a miniszterelnök beszéde következik" ... ezek mind olyan pokoli borzalmas sokkoló rémhírek, hogy, hogy csoda hogy az ember szíve azonnal nem áll le, ha meglátja... Aztán meg ha mégis bevállalja és szembenéz a bekonferált rémséggel, akkor hallat csodálatos demagóg álhír cunamit, tömény következetes, konzisztens és homogén hazugság folyamot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.