Legkorábban csütörtök este születhet döntés a feloldásról, aznap délutánig kaptak időt a válaszra a polgármesterek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Budapestnek - az ország fővárosának- van egy közvetlenül , a választók által megválasztott főpolgármestere.(ugyanez nem mondható el sem a miniszterelnökről, sem az államelnökről). Akkor a kormány miért is nyúlkál át a főpolgármester feje fölött?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Pálinkás Pál: Két dolgot ne feledjen senki a fővárossal kapcsolatban! Itt vannak a frekventált egészségügyi intézmények, a legtöbb dolgozóval, a legtöbb idős, és szociális otthon, és idejárnak sokan dolgozni , ügyet intézni, parlamenti ülésre stb. a már feloldott településekről is.
Nessy
@kereső: ne feledd, hogy manapság kis hazánkban a szaktudás bolsevik huncutság! Majd nagyurunk és pár politikus, meg katonatiszt eldönti, hogyan tovább!
silber13
@Shikari: Valóban nem vagy az, te egy buta betolakodó paraszt vagy,.
csak úgy....
@Shikari: van hozzá müködési engedélyed ? ez erotikus munka ! tibim,te nagyon langyos.
RonaGyuri
ahogy a baráti hadseregek Prágába vonultak, hogy megkeressék ki hívta őket!
Orbán is akár találni valakit, aki azt mondja, amit hallani akar! =))
csipetke
Teljhatalmat akart orbán,meg is kapta,akkor miért kérdezgeti a polgikat? Mert így,ha mégis balul sül el a dolog,legyen kinek a nyakába sózni a dolgot. Eccerű ez,mint a fakocka.Érdekes,eddig egyiknek a véleményére se volt kíváncsi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.