Éjszaka az északkeleti, északi területeken számíthatunk vastagabb felhőzetre, majd ott is szakadozni kezd a felhőtakaró, míg másutt inkább csak magasszintű felhőzet valószínű. Reggelig elsősorban az északi megyékben fordulhat elő eső, záporeső, esetleg zivatar.

Csütörtökön a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett általában több órára kisüt a nap, és inkább csak helyenként fordulhat elő záporeső. A késő délutáni, esti óráktól azonban felhőzet-növekedés várható, ezzel együtt pedig megnő a csapadékhajlam is. A délies, illetve az Északi-középhegység tágabb térségében az északkeleti szelet néhol erős lökések kísérik. Éjszakától a szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és helyenként megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 17 fok között alakul, az északkeleti tájakon számíthatunk az alacsonyabb, délkeleten pedig a magasabb értékekre.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön az ország döntő részén 20 és 29 fok között várható, de északkeleten néhány fokkal hűvösebb is lehet.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.