Egy kiszivárgott grafikont tett közzé Facebook-oldalán Karácsony Gergely, amely szerint azt bizonyítja, hogy a járvány elsősorban a kórházakban és a kórházakból fertőz.

Karácsony: Kiderült, miért titkolja a kormány a járvánnyal kapcsolatos adatokat
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Budapest főpolgármestere az adatok alapján azt a következtetés vonta le, hogy

az állami fenntartású kórházakban gyakoribb a fertőzés, mint a szociális intézményekben, idősotthonokban. Minden harmadik fertőzés kórházi.

Szerinte az is kiderül az adatokból, hogy már jelen volt a fertőzés a kórházakban, amikor azt kérték a kormányhivataltól, hogy ne kerülhessen ki a kórházakból egyetlen beteg sem negatív koronavírus-teszt nélkül. Miután ezt a kormányhivatal "felesleges költségnek" minősítette, megugrott a fertőzés a szociális intézményekben, az idősotthonokban.

Ezért a kormányhivatali döntésért valakinek felelnie kell

- írja Karácsony.

A kormánynak pedig arra kell felelnie:

miért titkolják a kórházi fertőzések adatait, mit tettek és mit kívánnak tenni a kórházakban jelenlévő fertőzés megállításáért.

És kérdés az is: miután ez a járvány elsősorban a kórházakban és onnan az intézményekbe kerülve van jelen, miért hezitálnak, bizonytalankodnak a budapestieket érintő korlátozások fokozatos és biztonságos enyhítéséről döntést hozni – olvasható a főpolgármester bejegyzésében.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hihetetlen!
.
Még járvány idején is megengedik maguknak a közérdekű adatok eltitkolását, akkor amikor a közérdekű adattal való visszaélés büntetőjogi kategória
.
buntetojog.info/kulonos-resz/btk-220-%C2%A7-kozerdeku-adattal-visszaeles/
.
Azzal együtt, hogy az operatív törzs azzal ízmozik, hogy hány állampolgárt büntettek meg, mert nem elég a lakosságnak a vírusfrász, még büntiben is részesülhetnek, mert akinek semmi keresnivalója nem lenne arrafelé, ezek szerint még a törzset is befolyásolni tudja azzal, hogy a 2 milliós főváros vezetőjétől is elzárják a közérdekű adatokat!
.
De ami késik, az nem múlik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donáld Tramp
miért is balos a propi ... Fényképfelvétel megy Ahol majd eldöntik mit tesznek vele
Jozefina
Karácsonynak teljesen igaza van!!! Mindent eltitkolnak, amit csak lehet, de mint a példa is mutatja az igazság egyszer megismerhető lesz!!! A törzs és a teljhatalommal felruházott tehet mindenért!!!???
“Orbán Viktor magyarok ezreit sodorta veszélybe a kórházkiürítésekkel, és magyarok százezreit hagyta cserben azzal, hogy Mészáros Lőrincre költötte a közpénzt válságkezelés helyett."
Gyütt Mönt
@Donáld Tramp: látszik az írásodon. Keverten használod a kis- és nagybetűket. Fél deci kevert :))
human
Ezek szerint Karácsony betámagása a Pesti úti otthonnal csak egy Orbán előremenekülése volt a kórházi fertőzések miatt amiért majd őt teszik felelőssé. Pontosabban tennék felelősség, de Orbán ügyesen eltitkolja azokat az adatokat amikből kiderül, hogy valami nagyon nincs rendben a kórházak működésével a járvány alatt. Sőt feltehetően ugyanezért magas a kórházi fertőzések száma Magyarországon.
ómió
Kórházakban a legnagyobb a fertőzésveszély? Jé! Karigeri megtalálta a kanálon a mélyedést!
Rockxy
mér titkojja?
ezt tuttuk eddigis hogy mértitkolja.
azért, mer nem akarja hogy megtuggyuk.
deha tudnánk, micsoda boldogság lenne, igaze, magyar lumpenproletárok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.