Így harcol el magyar amazon – írja Facebook-oldalán Orbán Viktor, mellékelve Varga Judit igazságügyi miniszter "betiltott" beszédét.

Az üzenetet angolra is lefordíttatta, hadd tudja meg Brüsszel (és Soros stb.), hogy mi a magyar virtus!

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@Shikari: Azok a rohadt fasiszták, már megint titeket kommunistákat akarnak bánta. Ne hagyjátok, hogy bármilyen jött-ment EU parlament (melynek önként, tagjai vagyunk) bírálják a diktatúrátok intézkedéseit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Varga Judit szerint Nyugaton liberális véleménydiktatúra van, Magyarországon pedig sajtószabadság
A dekázó “igazságügyi” miniszter a Die Weltben publikált hazugságözönéről is beszélt a Magyar Nemzet nevű kormányszócsőnek adott interjújában, amelyben azt mondta, hogy “a koronavírus-törvény kiállja a jogállamiság próbáját, és az élet azt bizonyítja, hogy nincs veszélyben a sajtószabadság Magyarországon”. Saját irományának jelentőségét úgy értékelte, hogy “a nyugati liberális véleménydiktatúrában felszabadítóan hat az őszintén kimondott szó”. Az “őszinte szó” az, hogy jogállami a törvények és a parlament kiiktatása, a sajtószabadságot nem sérti az 5 év börtönnel való fenyegetés, a nyugati sajtó pedig “liberális véleménydiktatúra”, amely ezt helyteleníti.

Ezek szerint Nyugaton diktatúra van, Magyarországon szabadság. A Nyugat liberális diktatúrája az a követelmény, hogy szabad legyen a sajtó. Magyarországon az a sajtószabadság, hogy lehet központilag szerkesztett médiumokkal hazug propagandát folytatni, a magyar sajtó nagy részét el lehet foglalni, az ellenzéki Népszabadságot ki lehet végezni. A maradék független sajtót pórázon lehet tartani. Erre van a szabadság. Ez a magyar szabadságfelfogás, amely elítéli az olyan liberális véleménydiktatúrát, hogy minden médium szabad legyen és ne avatkozzon a hatalom a tájékoztatásba. Nekik ez elviselhetetlen.

Varga szövegében feltűnő az is, hogy az “életre” hivatkozik, amely bizonyította, hogy senkit nem csuktak még 5 évre börtönre, ami szerinte azt jelenti, hogy sajtószabadság van. Vargának az 5 év börtönnel való fenyegetés semmi problémát nem jelent. Nem véletlen, hogy egy fasiszta rendszer “igazságügyi” minisztere lehet ezzel a jogérzékkel. Ez az orbáni fasizmus lényege, hogy “csak” fenyeget, amíg ez elég, mert a félelem megteszi a magáét. Nem szorulnak arra, hogy használják a terror törvényeit, s erre büszkék. Ez a jogállamiság bizonyítéka, hogy megtehetnék, de nem teszik.

Nem lőnek a tömegbe, pedig megtehetnék, mert...
Nessy
Tessen mondani az erkély jelenet helyett nem mehetett volna el Orbán, és ott megvédeni az "igazát" helyben?Akkor üzen valaki, ha nincs bátorsága szembenézni a vita partnerrel.
kereső
Milyen törvények is kellen még, hogy teljesen megszűnjön az önkormányzatiság, az ellenzéknek befogjuk a száját-és ha lehet akkor tüntessük is el.Hogyan lehet lenyúlni a "megkivánt" cégeket? Hogyan lehet teljesen bizonytalan helyzetbe taszitani a tulajdonosi szerkezet meváltoztatásával olyan cégeket- mint a Richter. Na ezek azok a nagyon fontos járványügyi kérdések, ami miatt nem mehetett az EP plenáris ülésre. Kiül a teraszra, és megmutatja magát az "amazonjával". Le vagytok xarva- üzeni a kép.
Nessy
@Shikari: Nálad ez a "nagy többség" már olyan szabvány mondat, mint másnál a jó napot?
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: " A nagy többség által megválasztott kormány..." :)))))))))))))))))))))))))) Nem menni a matek, efftás??? :)))))))))))))))))
Yeromos
@Shikari: Azok a rohadt fasiszták, már megint titeket kommunistákat akarnak bánta. Ne hagyjátok, hogy bármilyen jött-ment EU parlament (melynek önként, tagjai vagyunk) bírálják a diktatúrátok intézkedéseit.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:27
Gazdád anyagától túrós lett a szád.
Te kis jurószopó.
nezelodo
Az üzengetés helyett ment volna el. és harcolna az elnyomó EU ellen a zunijó pénzén, hogy megvédje az őt elsöprő többséggel megválasztó zembereket, nehogy eztán meg elsöpörjék, mert nem tette a dolgát! Ja hogy saját magát kellene védeni, de a falkát nem hívták meg, ő sem mer menni. Vagy fél, hogy mozi lesz, és levetítik a rémhír terjesztők elfogását?
kereső
"Az Európai Parlamentben betiltották a beszédemet, amit a magyar emberek és Magyarország védelmében szerettem volna elmondani. "- ki tiltotta be? Orbán elmondhatta volna , mint az ország miniszterelnöke, és megvédhette volna- na nem országot, és a magyar embereket- hanem ha jól sejtem saját magát. Varga miniszuterasszony is szivesen azonositja orbánt és kormányát az országgal, és a magyar emberekkel, de csak akkor ha baj van a kormány intézkedései miatt., meg amikor büntit kell fizetni.
Azt nem értem, ha ez igy van akkor ez miért nem működik akkor amikor elveszik a települések, kerületek pénzét- hogy abból legyen hitéleti, vadászati kiállitási, foci, stadion támogatás.
tudode
Megtekintettem az EP ülést!
.
A cseh Veronka elmondta a bevezető beszédjét, utána egy, és két perces hozzászólásra volt lehetőleg, többen kifogásolva, hogy a meghívott nem tett eleget a meghívásnak, miközben a kolostor teraszán az illetékes nem tartotta be a 1,5 m-es távolságot, és nem viselt szájmaszkot, kitéve az alárendeltségébe tartozót a fertőzésnek!
Nessy
@Horizont: csak már "figyelésen"kívül is tehetnének valami érdemlegeset!
Qqberci
@Shikari: Égessétek csak magatokat, hagy lássa mindenki, milyen is a maghor prosztó...
tudode
@Horizont: .
Igen figyelnek, mert több EP képviselő nemtetszését fejezte ki a facebookosok macerálásának:
.
Ha érdekli, megszólalt a két facebook-os:
.
---- napiPartizán #27 EXKLUZÍV - Vendégeink a "rémhírterjesztésért" előállított ellenzékiek
.
www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=QBDoyGIUuEE&feature=emb_logo
.
Kiderült, hogy mindketten aktivisták!
.
Ez már a félelemkeltés magas iskolája!!!
Qqberci
@Shikari: "nagy többség"... Megnevettetsz, bozgor!...
Nessy
@Shikari: Hát, azért azt hiszem, ha bármelyik dolgozatomban ezt leírtam volna, hogy 49 % több, mint 51% páros lábbal rúgtak volna. Igaz, én még a Marx Karcsin tanultam. Bár állítólag Matolcsi is.
Nessy
@Horizont: Jó,jó, tegye, de ne fiaztassa! Már ez is sok időnként.
verőce21
A mai EU parlamenti liberális kinyilatkoztatásban sikerült alaposan lejáratni magukat a liberálisoknak.
Aki hallotta és gondolkodik, annak nyilvánvaló, hogy az Európai Unió autoriter, antidemokratikus diktátor, egy jogtipró zsarnok.
verőce21
@Horizont: Nade Béjbi...! Azt hittem, olvasni már megtanultál, hájszen kétszer is leírtam (szándékosan) az EU-t!
Csak haverkodsz...! :)
kereső
Háááááát, ahogy olvasom az EP-ben történteket, az üzenet odaért. És vissza is üzentek azon melegében.Most kéne egy közös fotó az arcukról a Karmelita teraszán.
verőce21
Az időzítések nem véletlenek. 100 évvel ezelőtt az ítéletet szintén előre megírták, de a védőbeszédet még Gr. nagyapponyi Apponyi Albert György Gyula Mária miniszter, nagybirtokos még elmondhatta. Udvariasságból megengedték...
CsipkeRózsa
A kép szerint úgy néz ki, mintha összeköltöztek volna.

Varga ne rinyáljon, ne hazudozzon. Orbánnak lett volna joga ott pofázni, miért nem mert elmenni?!

Vargát nem letiltották, hiszen nem is az ő feladata az ottani felszólalás, ki akadályozta Orbánt?

Hülyítik a saját szavazóikat, sajnos azokat lehet.
SystemError
@Shikari: Túlzásba viszed a lakkhígítót te neoromán antimagyar zorg ívadék. A fajtáddal fajtalankodj!
verőce21
Ez újabb lelki Trianon, mint az oláhok időzítése is, miszerint június 4. ezentúl Románia nemzeti ünnepe lesz, kötelezvén a “kisebbségeket” is megünneplésére.
SystemError
Juciban nagy törések lesznek, amikor a kis példaképét kell néznie a Csillag beszélőjében.
Látszik amúgy benne, hogy lehetett volna normális ember, de Viktorból sem lett! :) Mindkettőben lesznek törések, ha ennek vége. Persze ebből Viktor már nem fog feljönni soha, hiába a sok pénz. Jucus meg most alapozza meg az Orbáni lelkületét, hogy ugyanúgy habzó szájjal üldögéljen Graz-ban, mint "ő", a példakép, akire csaholós spániel fejjel néz fel! :)
Nessy
@Shikari: Miután magukra szabták a választási törvényt és még sok másikat, logikus hogy "igazuk" van. Sőt ma már természetes, hogy Semjén álmatlan éjszakáin benyújt pár, a "járvány elhárításához" létfontosságú törvényt, vagy törvény módosítást, amit másnap reggel meg is szavaznak, és miután nincs beleszólásom, sőt senkinek, ez van! Azért szeretni még nem kötelező.
Nessy
@verőce21: ne hozz szégyent a "Kis hercegre" ,légy szives!
Nessy
@kereső: A valódi arcukat szerintem már ők sem ismerik.
Nyírfa
Állati gáz ez egy XXI. századi európai miniszterelnöktől.
kereső
@Nessy: 14:17, A tolvajok általában éjszaka "dolgoznak".
kereső
@Nyírfa: Orbán nem XXI.századi- hanem XX.szátad közepi. És nem európai, hanem kipcsak, vagy türk.
Nem tudom láttad-e schiffert az egyenes beszédben. Azt találta mondani" működik a parlament, miféle diktatúra??"Na ennyit a nagy jogvédőről, meg védegyeletesről.
Yeromos
@Shikari: Én is hasonlót tanácsolnék a kiskorúaknak ha fideszes cukros bácsikkal találkoznak. Mert nektek minden lehet büntetlenül.
verőce21
Amit az EP művel, Sztálin is megirigyelné...!
simmering73
Varga "Hegedűs" Judit és Don Quijote kettőse. Idilli kép.
Nessy
@Shikari: Miután ki sétáltam magam, úgy döntöttem, hogy igazad van. Tényleg értelmetlen bármit is írni, így ma már egyetlen lojális, illibsi kommentelőnek sem mondok ellent. Ez minden kormányok legjobb kormánya! Így megfelel??
lampa laz
@simmering73: kicsit pontatlan voltál, bocs... varga,amazon,dekázó,focista,hegedűs...
Nyírfa
@kereső: Leszoktam az ATV-.ről. Olyan észrevétlenül történt, nem volt tudatos, csak , untam, és nem kapcsoltam be a megszokott időpontban. Aztán másnap sem, és teltek a napok , nem hiányzott.
Tehát, nem láttam Schiffert, megkíméltem magam az "élménytől". Schiffer egy szinten van Török Gáborral, olyan semmilyenek, bárkivel, bármiben helyettesíthetőek, nincs karizmájuk, határozott karakterük. Szétfolynak, mint a folyadék a közlekedő edényben, felveszik a közeg alakját: idomulnak. Ha véleményformáló emberre vagyok kíváncsi, akkor fellapozom Lakner Zoltánt a HVG-ben és általában véve is a HVG-t.
SystemError
@Shikari: Nem tudsz jó bérkommentelőt. Idősekre kéne ráadni 2e forintos kínai lélegeztetőgépeket 1 milláért hitellel. Rád gondoltam, hogy úgy is testhezálló feladat, de bármelyik kollégád lelkülete jó lesz. Gondolom az nem gáz, hogy hazudni kell meg ez a hitel dolog is van. A százalék jó, más meg úgy sem számít nem. Ja és ne riogasd őket megszokásból majd.
simmering73
@lampa laz: Teljes neve alapján igazad van. A szélmalomharcosnak is hosszabb egy kicsit: Don Quijote de Nagy a Pofája.
namihami
Íme, így harcol egy ""igazi magyar"" amazon:: ÜLVE.
Még harcosabb lenne FEKVE, mert a fekvő amazon a legveszélyesebb.
Nyírfa
@SystemError: Judit szerintem Makrancos Kata-karakter. Csak addig dekázik, amíg nem találkozik A Férfivel. Utána ő a szőke hajú királylány, aki szerelmes dalokat penget a mandolinján.
SystemError
@Shikari: Te egy nyugdíjas rémnyunyokázó vagy!
SystemError
@Nyírfa: :) Amúgy tényleg látom rajta, hogy ebből nagy törés lesz.. Őszintén még kicsit sajnálom is a kényszeressége miatt... Ő azaz elbaszott lelkületű apakomplexusos csaj, akit valószínűleg a környezete tett ilyenné gyerekként de igen ennek a csicsergős túlértékelés a másik fele...:)

Létezik egy bölcs egy estés csajozós mondás: Kérdezd meg a nőt, hogy jó-e a kapcsolata az apjával, ha igen, takarodj onnan! :) Nagy szemétség, de lássuk be Freud nem vóóót annyira hülye :)
csipetke
Szerencsére az EP-ben tudják,hogy mi megy itt.Ez az iromány elejétől a végéig egy hazugság-gyűjtemény.Az meg pláne,hogy orbán itt szaggatja az istrángot,nyugodtan elhúzhatott volna egy napra Brüsszelbe.Már a kórházakban se játssza az NCIS-t,mitől nem ér rá?A röhejes akció-terve ki van plakátolva,a rádiókban megy a "mi magyarok összefogtunk" című rizsa,ami igaz is,mert mi magyarok tényleg összefogtunk,maszkot varrtunk,ajándékoztuk annak,akinek nincs,Vállalkozók,magánemberek adományoztak intézményeknek maszkokat,fertőtlenítőszert.De hol volt ekkor a fidesz? Segítség helyett a médiában nyomták a rizsát,de valódi,kézzelfogható segítséget csak néhány ember kapott:-pénztáros lőrinc,a nemzeti töklámpás vejkó,és a focisták.A többieknek orbán jótanácsa jutott:-aki elvesztette a munkáját,igyekezzen másikat találni.A kis keresetekből a legtöbb család hónapról-hónapra él,és mire segélyt kap az államtól,éhenhalna a családjával együtt,ha az önkormányzatok nem tudnának ételt adni nekik.Úgyhogy menjen a francba varga a gazdájával együtt.Remélem,az embereknek '22-ben is eszükbe jut a "sok segítség",amit most kaptak
csipetke
@csipetke: Ja,és ez a tyúk is Magyarországgal takarózik.Miért nem szól neki valaki,hogy nem az országot támadják,hanem a diktatúrát épített kormányt
csipetke
@Horizont: 10:48 Ezzel keresi a kenyerét,mint bármelyik fideszes.Alantas,gusztustalan munka,de ha nem fordul ki tőle a gyomra,csak nyaljon.Gondolom,ha emeli a csapásszámot,több a lóvé.
csipetke
@Nessy: 10:59 Már az úságírókhoz sincs bátorsága régóta,hát még egy komoly vitapartner Brüsszelben.Ott kevés lenne a "Boldog Karácsonyt"-hoz hasonló szöveg
Nyírfa
@SystemError: Én hatalmasakat tudtam veszekedni az apámmal, de társadalmi lényként abszolút példaképem volt. Ez akkor jó kapcsolatnak számít az udvarló-jelölt szemében? Csakhogy a következő lányéletembe felvértezetten érkezzem meg! :))

Elolvastam, amit a Wiki ír róla. Ami ebből lejött, az egy merev, bezárkózó , megfelelési kényszerrel. élő ember képe.
Annyira vigyáz magára, a kialakított imázsra, hogy inkább építi a falakat maga köré, semmint, hogy lebontsa azokat.
De, ha valami egyszer mégis ledönti a falakat,akkor ,. valóban törni fog, nem hajlani.
Én nem sajnálom.
Freud nagy koponya volt, kár, hogy nem figyelt Jung spiritualitására. Ők együtt korszakalkotóak.
Nyírfa
@csipetke: Azért azt elképzelem, hogy egy EP-beli reakciója mindössze a boldog karácsonyt legyen! :)))
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:31
Azt hiszed csak te tudod,te vagy a szopófantom,pedig mindenki látja és tudja,hogy te vagy a szopófantom.
A bő nyállal kérem csikari.
A ne fogazzon csikari.
A mélytorok csikari.
Béla333
A fényképen látható, amint Orbán minden idejét leköti a járvány elleni védekezés, ezért ugye nem tudott eleget tenni a brüsszeli meghívásnak.
Csak szét ne szakadjon a nagy geccsölésbe.
luiz
Legalább dekáztak volna vagy valami, ez így egy nagy szar
Nyírfa
@Horizont: 17.19

A fülembe ültetted a bogarat: Judit, mint lehetséges trónkövetelő. Ezen gondolkodni kell!
Nyírfa
@Horizont: 17.19

Lehet, hogy Egont ugyanúgy át kéne menteni egy másik csatornához - de hová? -, mint ahogy Olga is tette. Jobb sorsra érdemes, kedvelem is, csak már a kínlódását, ahogy próbál a csatorna és a lelkiismerete között egyensúlyozni, nem bírom nézni. A Nap híre meg dögunalmas lett, mindig ugyanazok mondják a mindig ugyanazt, ráadásul beültették állandó kuncsaftnak Somos Andrást, aki nem szenvedhetek. Így múlt el az ATV dicsősége.
libellle
ès most akkor Brüssel azonnal elájult és Europa összes pénzet viktornak adja á neni pedig a következö puffmutti lesz ? Vagy ???
bencemacska
@tudode: ma, 12:05

Tudod, hogy "Csalánba nem csap a ménkű"!
kereső
@Nyírfa: Tudod ebben az a pláne, hogy schiffer ellenzékinek mondja magát a mai napig- úgy is szólaltatják meg. Aljas na!
Sámannus
Fölösleges valóban a vita, hogy jogos-e a csaj beugrása a főnöke helyett, mert ő van meghatalmazva mindennel, és mindenért is ő felel.
Ez a nőszemély egyébként is megbukott a jogalkotás vizsgáján, mert a meghatalmazásai törvény a saját farkába harapó kígyóhoz hasonlít.
moareka
Amig ilyen hozzászólásokt olvasok az ominózus kép alatt,hogy "Istennő! Köszönjük amit a hazánkért tesz!", akkor elmegy a kedvem az élettől, legalább is ebben az elmebetegek lakta országban...
lampa laz
@Horizont: tegnap 17:19 jucus is csak addig maradhat a köpcös mellett amíg az ő karmesteri pálcája intésére hegedül. Nagyon jól jellemezted ezt a ketteskét, tényleg egy törtető gonosz fúria.
Yeromos
@Shikari: Egyszerű vagy mint az ék. Tudod, az, hogy nemértek egyet a jelenlegi kormány diktatórikus politikájával, még nem jelenti azt, hogy más politikai pártott támogatok.
Clavigo
@Shikari: Nem kéne Orbán valagában tartanod a fejed..Elhiszem,hogy így nem látsz alternatívát.
ómió
És nem húzták be fülüket-farkukat (már, amelyiknek van), ahogy azt Brüsszel hallatán az efftársak szokták? Aszta!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:02
Kösz de én nem élek vele.
Te szórakozol a a kemény fideszes férfi fajtikkal.úgy análisan.:))))))))))))))))))))
SystemError
@Shikari: Ezt hol olvastad, hogyan jutottál erre a következtetésre. Sajnos a te beteg tudatalattiddal nem tudok mit kezdeni. Szóval nem erre gondoltam..."elbaszott lelkületű apakomplexusos csaj" alatt..:) te kis Digital Press-es majom...:)
SystemError
@Shikari: Jó ezzel kapcsolatban lehetne benned egy kis önkritika is egy kis beütéssel..:)
SystemError
@Shikari: "Messziről felismerni nyomi! :-)" Nem vetted még észre hogy a hozzászólások mellé oda van írva, hogy ki írta te baszadék kis majom?
SystemError
@Shikari: Na nyunyókázzál még egy kicsit. Jössz tüntetni?:)
kissé felnőttem
én meg Juditkának üzenném egy üveg cseresznyemézzel igazán meglephetne mert én olyat még nem láttam nem is hallottam.1995- től pedig máig vannak méhecskéim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.