Renner Erika a Blikknek nyilatkozott a fordulat kapcsán.

"Tudtam, hogy hazudik" – mondta a lúgos orvos áldozata: nem várt fordulatot vett az ügy

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség vádirata alapján a bíróság – egyelőre nem jogerősen – 200 ezer forint pénzbüntetést szabott ki arra a nőre, aki hamisan tanúskodott és hamis okirat elkészítésére is rábírta munkatársát – közölte a Fővárosi Főügyészség.

A Blikk információi szerint arról a kórházi dolgozóról van szó, aki hamis alibit biztosított B. Krisztiánnak, a lúgos orvosként hírhedtté váló és a bíróság által 11 évre ítélt doktornak.

- Tudtam, hogy hazudik, én magam jelentettem fel!

- jelentette ki a most is rendőri védelem alatt álló Renner Erika a Blikknek. – Nem tartom méltányosnak az összeget, amit kiszabnak rá. Fel nem tudom fogni, hogy mi vezette őt arra, hogy hamisan valljon. Ezért a vallomásért állt meg a bírósági tárgyalásom 2014-ben. Örülök azonban, hogy végre kiderült az igazság és remélem, hogy több ilyen az ügyben már nem fog előfordulni.

Mint ismert, B. Krisztián, a Budai Irgalmasrendi Kórház volt igazgatója ellen az volt a vád, hogy hét éve megtámadta volt barátnőjét, és bestiálisan megkínozta. Az évek óta húzódó ügy elkerülhet a Kúria elé, s ha ott lesz, B. Krisztiánnak esélye lesz szabadulni, ettől Erika már most tart.

Forrás: Blikk

Illusztráció: Pixabay

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@vacsi: Nem, ez sajnos nem vicc. Ez a fidesz által megvalósított családi-rokoni-baráti ""rögvalóság"". A keresztény, fehér, heteroszexuális erkölcs és nők iránti megbecsülés.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Lúgos támadó ORVOS, hamis tanuzást bevállaló kórházi dolgozó...most komolyan kérdezem azon honfitársaimat, hogy AZ ILYENEKNEK TAPISOKOLTOK ESTÉNKÉNT? Mert tele vannak ilyenekkel egy percig se kételkedjen senki. Mit gondoltok miért nem szólalnak fel orvosok, hogy kérem szépen az egész koronavírus egy jó nagy átverés. Miért csak nyugaton akadnak dokik, professzorok, akik elmondják, hogy VALÓJÁBAN mi zajlik.
peterkelemen
Olyan a magyar egészségügy is, mint amilyen a kormány: csalások, hazugságok és bűnözés
Gyütt Mönt
@peterkelemen: ne felejtsük el, hogy az orvosi szakma összezár, sajnos nemcsak a jó értelemben.
vacsi
Hamis tanúzásért 200 ezer?! Ez vicc?
namihami
@vacsi: Nem, ez sajnos nem vicc. Ez a fidesz által megvalósított családi-rokoni-baráti ""rögvalóság"". A keresztény, fehér, heteroszexuális erkölcs és nők iránti megbecsülés.
jesz
Ez a bűnöző lúgos rokonnya(sic) egy fontos embernek...aki pedig közel ül a tűzhöz, az bizony jobban melegszik..

Sajnálom a nőt, de amíg ilyen a jog...
SystemError
Biztos ha kijön, akkor elmennek bulizni a pedofil fideszessel. ki tudja, még lehet szerelem is lesz belőle
Klubtag
@namihami: Nem, ez sajnos nem vicc...mint ahogyan az sem vicc, hogy ugyancsak kettőszázezer forintra büntet a magyar rendőrség egy autóst, aki második alkalommal (visszaesőként?!?!?!) dudálni merészelt az utcán - véleménynyilvánítási célzattal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.