Gulyás Gergely szerint jogállamban előfordul, hogy a hatóságok hibáznak.

Végre reagált a kormány a rémhírterjesztésért meghurcolt férfiak ügyére – szerintük egy jogállamban előfordul az ilyen

Nem csitul a véleményük miatt rendőrségi eljárás alá vont magánszemélyek körüli vita.

Mint ismert, egy gyulai és egy szerencsi férfit azért vittek be a rendőrök az elmúlt napokban, mert az interneten olyan bejegyzést osztottak meg, ami a rendőrség értelmezése szerint rémhírterjesztés. A kancelláriaminiszter a csütörtöki kormányinfón igyekezett nyugtatni a kedélyeket.

– Egy jogállamban előfordul, hogy hibáznak a hatóságok, ilyen esetben kártérítési kötelezettség állhat fent. Az ügyészség egy jogállamban gyorsan megadja a helyes minősítést.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/kormany.hu/Botár Gergely 

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Az a helyzet gulyáskám,minden épeszű ember tudja,ez a megfélemlítést szolgálta.
Nézzék,olvassák az emberek és rettegjenek,fogják be a szájukat,mert ők is bármikor így járhatnak,
ha titeket mernek kritizálni.Meg is érkeztünk az érted jöttünk elvtárs nem ellened című rákosi mutatványhoz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Az a helyzet gulyáskám,minden épeszű ember tudja,ez a megfélemlítést szolgálta.
Nézzék,olvassák az emberek és rettegjenek,fogják be a szájukat,mert ők is bármikor így járhatnak,
ha titeket mernek kritizálni.Meg is érkeztünk az érted jöttünk elvtárs nem ellened című rákosi mutatványhoz.
Nyírfa
Majd, ha érted mennek reggel hatkor, ne lepődj meg.
Ja: mi nem leszünk ilyen cinikusok.
Béla333
Rátelepednek az országra, szívják a vérünk és próbálnak megfélemlíteni bennünket, hogy ezért ne merjünk szólni.
Mocskos maffia uralkodik rajtunk, ideje lerázni őket!
tudode
Aszonta a fatornyos falú gyermeke zsenge korában "aki erre a jogrendre adja a nevét, csókolja meg a fenekét"!
.
--- Orbán Viktor, és a fidesz hihetetlen története megalakulása
.
www.youtube.com/watch?v=8l9OWr5YreU&t=201s
.
Az borzasztó, hogy "elzárkóztak a párbeszédtől"! "Boldog karácsonyt", akkor amikor mindennap karácsony van!
vitriol
Hamisgulyás megpróbálja megmagyarázni a "jogállamiság" lényegét, de úgy tűnik, fogalma sincs róla.
SystemError
Mi fordul elő jogállamban, te megmagyarázó patkány. Van az ügyészség+bíróság és a rendőrség. Az ügyészségnek fogalma nem volt miért rémhírterjesztő a bácsi, ahogy a rendőröknek sem. Innentől nyílvám kaptak egy parancsot. Ez nem annyira jogállami te kis beszélő szar.
solidedge
Vérlázító magyarázat. A Fidesz sűrűjéből kapott utasítást a rendőrség. Gulyás próbál ártatlan pofát vágni de ezzel a pofával lehetetlen.
peterkelemen
MINDENKI PERELJE BE A MAGYAR KORMÁNYT! Azok a kormányok, akik karanténokat, kijárási tilalmakat, korlátozásokat rendeltek el nem csak tévedtek, de ezáltal szándékosan kárt okoztak az embereknek, bedöntötték a gazdaságot. A legkiszolgáltatottabb rétegek ezáltal közvetlen életveszélybe kerültek. A gazdaság bedöntésének következménye előre kiszámítható, ami egyértelmű, hogy lényegesen nagyobb károkkal jár, mint amiről ők össze-vissza hazudoztak és továbbra is hazudoznak. A gazdaságok szándékos bedöntésével milliók életét veszélyztetik. Ezeket a kormányokat egytől-egyig be kell perelni! Szándékosan kárt okoztak emberek millióinak, milliárdjainak a világon. Ezeket a károkat meg kell fizessék! A bocsánat kérés és magyarázkodás nem elfogadható, nem elegendő. Magyarországon ez hatványozottan igaz, ahol százezrek váltak a kormány intézkedései miatt munkanélkülivé, veszítették el vállalkozásikat és már most vannak akik belehaltak. Sok ezren éheznek köztük családok, gyermekek. A kormány egyetlen fillér készpénz támogatást sem biztosított a magyar embereknek, ami egyedül álló egész Európában. Miközben aljas módon saját maguknak és haveri köreiknek fizetésemeléseket és milliárdokat osztogattak szét. Nem utólagosan kell segíteni a bajban hanem azonnal, mintahogy azt sok helyen meg is tették. Mindenki aki kárt szenvedett álljanak össze és ügyvédeken keresztül együttesen fellépve kezdjék el bepreleni a kormányokat.
Zsopiale
Miközben ez a náci hazaáruló rablógyilkos tolvaj csaló hazug szarbángeci maffia lassan egy évtizede folyamatosan eljárások alatt áll; százával vannak az szarbángeci maffia ellen érvényben ítéletek; MINDET MEGTAGADTÁK, IGNORÁLTÁK, NEM FOGADTÁK EL, NEM HAJTOTTÁK VÉGRE!!! Ez az EU pofán köpése, az EU törvényei lehető legdurvább megtaposása és megsértése! Eközben ők egy civilre rátörik az ajtót, eleszik a számítógépét és megalázzák, vegzálják a véleménye miatt... Ez olyan náci hazaáruló ptakány kettősmérce, és aljasság, amit tovább nem lehet tűrni...!!!
Zsopiale
@peterkelemen: A szarbángeci maffia kormány ellen, köze egy évtizede perek tízezrei voltak és vannak. Az itthoni perek nevetségesek, mert a zseb ügyészségük elkaszál mindent. A nemzetközi szintre, kevés jut el, hiszen csak akkor lehet kivinni, ha itthon ki van merítve minden jogorvoslat, illetve felsőbb szintek .Ezt pedig kevesen tudják fizetni már... Ennek ellenére ezrével kerültek ki szarbángeci maffia elleni ügyek ÉS MINDET ELVESZTETTE EZ A NÁCI HAZAÁRULÓ ORSZÁGKIRABLÓ TÖMEGGYILKOS ANYABASZÓ PATKÁNYFALKA. Történt valami? LE-SZAR-JÁK... csak azt követelik, ami az ő igazuk, az EU szájába szarnak, kiröhögik, egyetlen ítéletét sem hajtják végre, ami szarbángeci maffia érdekei ellen jött létre... ÉS-NEM-TÖR-TÉ-NIK-SEM-MI... nem viszik végig, nem jön senki kikényszeríteni. pedig egy megtagadott, nem végrehajtott ítélet után ez jön, KARHATALMI ERŐVEL KI KELL KÉNYSZERÍTENI, S HA ELLENÁLL AZ ELÍTÉLT AKKOR FIZIKAI ERŐSZAKKAL FOLYTATNI AKÁR HALÁLIG IS ELMENVE!!!
RonaGyuri
Ai Há-Há-rúl, azaz a hatóságok hibázásirúl

csakhogy ez valójában egyfelől meglehetősen általános, másfelől pedig igencsak egyedi

Igencsak komoly értelmezési gondokkal kell küzdjél,ha nem veszed le, hogy ártunk és qurmányunjk pribékjei egyértelműen őfenesége-sértés ügyekben jártak el. „Gulyás Gergely, kancelláriaminiszter a csütörtöki kormányinfón igyekezett nyugtatni a kedélyeket” és odanyilatkozott, hogy „Egy jogállamban előfordul, hogy hibáznak a hatóságok, ilyen esetben kártérítési kötelezettség állhat fent. Az ügyészség egy jogállamban gyorsan megadja a helyes minősítést.”
Nos, hogy a végén kezdjem e4gy jogállamban azon túl, hogy ilyen nem fordul elő (ugye te sem hiszed, hogy a rendőrök csak úgy maguktól akcióztak), de ha mégis, akkor annak igencsak megvannak a villámgyors következményei!
Azonban az eleje sokkal izgalmasabb, ugyanis a dolog – akármennyire is vérlázító (bár ha belegondolok az ilyetén bagatellizálás még ennél is felháborítóbb) - azért annyira nem meglepő. Egész jól illik abba sorba, aminek a mérföldkövei:
Kövér Laca randalírozásai a parlamentben,
képviselők megveretése a közTV épületében,
képviselők rendőri vegzálása számos esetben.
Ugyanakkor meg kell mondjam, hogy van a dologban egyedi is. Nevezetesen, hogy ezeddig a rendőrség mereven elzárkózott attól is, hogy akár az alkotmányos előírásokat durván sértő megnyilvánulásokkal – melyek a legnagyobb jóindulattal sem tekinthetők véleménynek, ráadásul egyértelműen nem is annak szánattak - szemben fellépjen! =))
dr. prédikátor
@Shikari: te mocsok pöcelakó!!!ne nyüszítsál már ha neked is beverik a szartól bűzlő pofádat,mert jogállamban előfordul az ilyen!!!amúgy meg kuss legyen neked cerkórf!!!
görbetükör
Amatőr dolog volt ez, gyenge próbálkozás. Gyorsan alkotmányt módosítani kellene!
Pálinkás Pál
Nos ,te szépreményű b@zifejű...lehet hogy jogállamban előfordul ilyesmi..., de másnap már a felelősöket el is bocsátják...vagy legalább is vizsgálat indul...nem hallottam hogy a két fideszmócsing rendőrparancsnok bármiféle fenyítésben részesült volna..mert abban ugye egyetértünk hogy nem a talpasoknak jutott eszébe lerohanni a "veszélyes" rémhírterjesztő "bűnözőt"!!!
RonaGyuri
a derék cenzor ezt is törölte, pontosabban azt hazudta, hogy már fenn van:
444.hu/2020/05/14/george-soros-legaljasabb-huzasa
RonaGyuri
@RonaGyuri: Igazi 2 in 1

Nem csak a témájában jellemző, de abban is, hogy ezt csak vicc formájában merték előadni

„George Soros legaljasabb húzása” címmel adott közre egy humrosnak szánt cikket a 444.hu.
A cikk több más hasonló esetet is „kiértékelve” (pl. „a főváros polgármestere már több nyugdíjast is megölt. ”, vagy „a 2004-es athéni olimpia kalapácsvető-versenye után manipulálta Annus Adrián vizeletét”) arra jutott, hogy „Az utóbbi napokban gyors egymás utánban két olyan, a magyar kormányt, és annak szinonimáját, Magyarországot rossz színben feltüntető incidens is történt, amelyek mögött egyértelműen feltűnik Mr. Soros. Nem lehet véletlen, hogy hazánk rendőrei éppen kedden és szerdán csengettek be két, a Facebook internetes társkereső- és csevegőoldalt nem rendeltetésszerűen használó honfitársunkhoz.”.
Ezt összekötve azzal, hogy: „Csütörtök délelőttre ugyanis a Soros-birodalom fővárosába, Brüsszelbe hirdetett meg vitát a birodalom törvényalkotó szerve, az Európai Parlament. A vita tervezett programja a szokásos: hazudozás Magyarországról. Az EP ugyan megpróbálta ezt úgy becsomagolni, hogy ők állítólag azt vizsgálják, a magyar felhatalmazási törvény összhangban van-e a jogállamiság követelményeivel, de ezt nyilván maguk sem gondolják komolyan. Soros maga is érezhette, hogy ez így különösen megalázó vereség lehet számára, ezért gyorsan ellentámadásba lendült, és ördögi machinációival megpróbált muníciót szolgáltatni a „vita” kezdeményezőinek.”!!
Persze ez így vicces, de sajnos komoly. Kétszeresen is:
egyfelől Soros kapcsán „évezredes antiszemita toposzokkal lehet elmagyarázni azoknak a magyar embereknek, akik gonoszságának legfőbb, de természetesen nem kizárólagos elszenvedői” telitalálat.
Ahogy az is az lett volna, ha felhívja a figyelmet arra, hogy az őfenesége-sértés miatti rabosítás csak egyike a törvénytelen rendőrségi és ügyészi túlkapásoknak! =))
nezelodo
Hát igen előfordul a "demokráciákban" a tévedés, némelyikben 40 év után rehabilitálták is az akasztottakat. Illiberáliában is előfordulhat a szándékos tévedés. Amúgy rémhírterjesztés az is, ami a videomegosztókon megy, a "négy másodperc múlva átlépheted" mellett látható hordószónok szájából.
RonaGyuri
@Nyírfa: Miért csak két öfenesége-sértés ellenes akció volt?

egy a létezőbéli vicc apropójából

Az is releváns lehetne, hogy 3 a magyar igazság, de az ügyekben az igaságnak kevés szerep jutott. Nekem azonban jobban klappol a régi vicc:
Mi az?
Egy halott rendőr úszik a Dunán = holt-biztos,
Két halott rendőr úszik a Dunán = holt-verseny,
S ha már halott rendőr úszik a Dunán = az bizony ellenforradalom! =))
kereső
@Nyírfa: Megmondta 2018. március 15.-én, pedig akkor hol volt még az önkormányzati választás- "elégtételt fogunk venni...". Sokan- nagyon sokan, és sajnos köztük az ellenzék meghatározó politikusai sem vették ezt ezt komolyan akkor. Itt azért néhányan felkaptuk a fejünket. Többek között ez is volt az oka, hogy az áprilisi újabb 2/3-ad után kértük az ellenzéki képviselőket, ne vegyék fel a mandátumot. Másképp döntöttek-és még mindig játszák az udvari bohóc szerepét,(erre kárhoztatva 2,8 millió ellenzéki szavazót IS!, és legitimiálják orbánt és parlamentjét. Nem is értem...végképp.
kereső
Egyszerű a magyarázat GG. Ez itt nem jogállam- mert jogállamban ilyen nem fordulhat elő.Demokratikus jogállamban meg végképp nem. És mivel ez a kormány véleménye- magatok mondtátok ki, hogy sem demokrácia, sem jogállam nincs ma Magyarországon.
kereső
Egyezünk meg azért GG. Ez nem egyszerűen "hatósági túlkapás"- ez ma a kormány politikájának része.Az ellenzék szájának befogása.
Jozefina
Már megint hazudik??!!
"– Egy jogállamban előfordul, hogy hibáznak a hatóságok, ilyen esetben kártérítési kötelezettség állhat fent. Az ügyészség egy jogállamban gyorsan megadja a helyes minősítést."
Hol a jogállam!!! És hol az ügyészség gyors intézkedése, amiokor a főügyés fiókjaiban alatja a kivizsgálandó ügyeket!!!???
Nyírfa
@RonaGyuri: Egyelőre úgy áll - aztán lehet, hogy itthon erről más döntés születik - , hogy a Duna a Fekete-erdőben ered, s a Fekete-tengerbe torkollik. Jó hosszú út, ki tudja, mit hoz magával.
vacsi
Jogállamban előfordul, hogy a hatóságok hibáznak?! Ha ezt Józsi bácsi mondja Retekfalván - elfogadom; de egy minisztertől ilyet hallani legalábbis furcsa.
Nyírfa
@kereső: A Nolblogon már '14-ben felvetette néhány előre látó írástudó, hogy nem szabad felvenni a képviselői mandátumot, ki kell jönni a Parlamentből. Voltak ellenzői, magam is inogtam, mert voltak érvek mellette és ellene is.
De , ' 18-ban már egyértelmű volt, hogy az ellenzék nem fog labdába rúgni az Országházban, és nem lesz képviselete a szavazók jó felének. Egy ilyen tényállást nem figyelembe venni óriási hiba volt, és, ha tárgyilagosak akarunk lenni, nincs is mit azok szemére hányni, akik távol maradtak a szavazástól. Ha az ellenzék nem változtat radikálisan a hozzáállásán, akkor 2022. már engem sem fog lázba hozni. '18-ban még magával ragadott Kunhalmi Ágnes, amikor a Lánchíd emelvényén majd elvitte a lendület: "Gergellyel végig szántjuk az országot. " De nem volt lendület, nem történt más, mint a szokásos: egymással harcoltak, nem a szörnnyel.
ómió
"Hiba" csak a Böszme-kormány idején nem volt! Ott még a szemkilövetés is "hibátlanul" ment!
Nyírfa
@ómió: Te is majszoltad a Túró Rudikat, míg kint égtek a magukat felgyújtó autók? Netán elláttad szerves trágyával a Kossuth teret? Vagy azok között voltál, akik rászervezték az ünneplő ellenzékre az Astoriánál felgyűlt fideszeseket?
Vagy egyszerűen csak túl okos a Feri, le kell rántani magatokhoz, a porba?
Annyira unalmas, sekélyes, és még mindig és egyre unalmasabb ez a hordaszellemű böködés.
human
"Mi soha nem vetemednénk arra hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk"
Ez volt Orbán utolsó felszólalása az EU parlamentjében. Ki is röhögték érte.
www.youtube.com/watch?v=tSQpt6W6Db0
kereső
@ómió: mi a francért volt ott?, és ha már ott volt miért akart macskakövet felszedni. Ha nem teszi, legfeljebb a lába szárát találja el a rendőr. De neki be kellett hajolni, hogy legyen mivel megdobálni a rendőrt. Ugyibár?? IJ.
Madácsi Pali
Demokratikus jogállamban ilyen nem fordúlhat elő! Kivertétek a biztositékot.
ómió
@Nyírfa: Ja, hogy még azt se tudod, ki volt akkor az ellenzék! Hát, így igazán "könnyű" lehet! Amúgy a nagy "tájékozottságban" hazatalálsz még? És a fél város - esetleg - nem égett le? Mert nagyobbakat is hazudozhatnál! A "Feri" meg, bizony "túl okos", csak az aljassága ne villogna ki állandóan - ahogy a híveié is! Ami ellen a "hordaszellemű böködés" mi, ha nem maga a bolsevik abcúg?!
ómió
@kereső: Egy újabb "szupertájékozott"? Tudod, akkor emlékeztek meg a forradalmunk (néktek lehet, hogy még "ellenforradalom") ötvenedik évfordulójáról! Szóval, azért a "francért"! És milyen "roppant érdekes", hogy egy macskakő-felszedőnek se lőtték ki a szemét, hanem "csak" olyanokét, akiket előttük-mögöttük rendőrpribék-sorfal vett körbe, hogy el se menekülhessenek, viszont a "demokrácia" kiváló célpontjai voltak! Innét hazudozzál tovább!
Gyütt Mönt
Ez a "rémhír terjesztés" szerencsére csak csekély súlyú bűncselekmény, de mi lett volna, ha netán járdát festett volna!
kereső
@ómió: Akkor mit szólsz a mostani "rendőrpribékekhez"?tudod nem muszáj ám a hülyét eljátszani. A rendőrség, a katonás a világ minden táján a mindenkori hatalom "erőszakszervezete".És nincs gyurcsány rendőrség, és nincs orbán rendőrség. Rendőrség van. Tehát aki 2006-ban a rendőrre támadt- és közben megsérült csak magára vessen.És most azért ne keverd már a gizikét a gőzekével- 2006-ban nem véleménynyilvánitás volt, hanem álllamhatalom , a törvényes rend elleni támadás. Most meg véleménynyilvánitás- akár hazudok, akár nem. Persze nektek minden- a legmacsakabb tények iis hazugság, ha nem a ti tényetek.Egyébként jó sok idő kellett, amig ezt a semmitmondó választ kiötöltétek.
Nyírfa
@ómió: Szóval ott voltál. Innen kezdve csak kukaborogató túrórudizabáló leszel. Igen, ez hazafiság! Olyan vadhajtásos.
ómió
@Nyírfa: Nem, Nyirfa efftárs! A TV-ben mutatták: "premier plánban"! A Rákóczi uton áll a tömeg, zászlót lenget, előtte-mögötte rendőrpribék sorfal, amely "szemkilő"! Olyan "hazafias vadhajtásosan", azonosító nélkül! Ja, és főleg "demokratikusan"! Te meg eszerint egy hazudozó szarjankó vagy.
ómió
@kereső: A rendőrpribék az, kereső efftárs - ha nem tudnád- amelyik önmaga beazonosíthatóságát lehetetlenné teszi és utólag mindent letagad! Amilyen akkor a ti bolsi "rendőrségetek" volt! Szóval, van Böszme rendőrség meg Orbán rendőrség, bárhogy tagadnád is! Amúgy meg 2006-ban senki nem támadt rendőrre, annál inkább a "rendőrnek látszó" a felvonulókra! A megemlékezések, tömegrendezvények tartása meg még akkor se volt "államhatalom elleni támadás", hiába hazudnád rá! A fajtátoknak, úgy látszik, a "valamit mondó válasz" máig is a bolsevik sortűz meg a hazudozás, reggel, éjjel meg este!
kereső
@ómió: Nincs. vedd elő a történelem könyveket-és tanulj. kezd az általános oskola V. osztályánál. Bolsevikozós, hülye gyerek szövegedre meg nem vagyok kiváncsi, mert nem tartalmaz érveket, tényeket- csak a kockása papiros habony szöveget.Az meg kit érdekel. Engem nem.
Rockxy
ezazz!
a kormány egy reagens üldözött felé kard nyúlt a barlangjába!
ómió
@SystemError: Már az efftársi mivoltodat is rám hazudnád SystemError efftárs? És mit szólnak ehhez a de facto efftársaid, akikkel együtt szoktad énekelni a "szent halleluja" Internacionálétokat?
ómió
@kereső: Tudom, kereső efftárs, a magadfajtát a valóság sosem érdekelte igazán, ahogy most téged se! A velünk élő történelmet meg nem történelemkönyvből szoktuk megítélni - ti biztos igen, pláne ha zaftosan hazudik - hanem abból, hogy átéltük, láttuk, mi történt! Hiába jön hozzá a bolsi hazugságmese! Azt tartsd meg magadnak!
SystemError
@ómió: Neked is szól, ami a retardált Shikarinak, hogy nem igazán éri meg egyedi szavakat használni "efftárs", mert könnyen megvan a többi szál is... Kis Gerilla...:)
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Majd lehozza a sajtó. :)
Vagy elmondja, ha hazaengedték. :)
Reméljük, nem erről van szó.
bencemacska
@human: május 15., 10:54
Lehet, hogy attól tartott most nem ússza meg egy kiröhögéssel???
bencemacska
@ómió: tegnap, 08:40
Akartam neked pár képet mutatni arról, hogy mik történtek 2006-ban a TV székház ostrománál a rendőrökkel, az autókkal, a túró rudikkal, esetleg a TV2 közvetítőkocsijával, stb, de "az oldal nem található"!
/Az elmentett képek "géphiba" miatt tűntek el!/
Nyírfa
@bencemacska: Akkor haldoklott apám a Honvéd kórházban. Minden nap nála voltam, láttam, ahogy hozták be a vérző rendőröket. Még látványnak is félelmetes volt.
bencemacska
@Nyírfa: ma, 17:40
Én csak TV-n keresztül láttam, az is borzasztó volt. Minden részvétem a helyzetedért.
A kődobálás, meg a baseball ütők megtették a hatásukat.
Pedig csak a Hír Tv közvetíthetett!
Nyírfa
@bencemacska: Köszönöm. :) Akkor , őszintén szólva nem a békés tüntetőktől féltem, hanem, hogy elmenőben van valaki, aki fontos nekem.
Azóta eltelt 14 év, de Orbán Viktor nem nyugszik. Voltak, vannak és lesznek talpasai - lásd: vadhajtások -, megregulázta a rendőrséget, a katonai vezetők a tenyeréből esznek. Mégis bizakodom, tudom, hogy nincs az a rossz, aminek egyszer ne lenne vége.
ómió
@SystemError: Az zavar, hogy rátok illik?
SystemError
@ómió: Nem baj, ha nem érted... A lényeg, hogy a google-nek egyedi az "efftárs" kereső szó, de tudom ilyen részletekben nem oktatnak benneteket, hogy ne húzzatok kondenzcsíkot efftárs-fajtárs..:)
kokopelli
...jogállamban előfordul,és még M.o.-n is? ...(:-()
Sámannus
"Ahol fát vágnak, a forgács is hull" (Dzsugasvili)
teuton
@Sámannus: Ugy erted, hogy örüljenek, hogy nem statarialisan a helyszinen tarkonlöttek öket? Mert jogallamban ez is elöfordulhat esetleg. Ha egy Gulyas mondja...
1 pelda a jogalamrol: Egy nemet pasit evekig ideggyogyintezetben tartottak, mert a felesege azt mondta, az eletere tör, kiszurta a autogumiijait, stb. Valojaban bankos volt a nö, a ferje pedig rajött, hogy sikkaszt, feljelentette...
A nönek jo összeköttetesei voltak, evekig huzodott az ügy. Akkora botrany lett a vegen, hogy az igazsagügyi allamtitkar le kellett mondjon, a pasi kb. 200 millio ft karteritast kapott. Na akkor most hasonlitsuk össze, hol van jogallam? Inkabb ne hasonlitgassunk, eleg a felhatalmazasi törvenyre gondolni. Eddig 1x volt a törtenelemben, egy kis törpe diktator vezette be...
troppauerhumer
@Sámannus: Nem,nem Sztálin mondta,Nagy Imre mondta Czinege Lajosnak 1956-ban amikor szóvá tette "hős "ellenforradalmi köztörvényes söpredék Köztársaság téri pártház ostromát,a magukat megadó ,fehér zászlós kiskatonái és Asztalosék,Mező Imréék lincselését.
surdilloFUJT
@kulabombaafityiszre: Remélem pont az ellenkezője lesz,KINYILIK SOK NARANCSKÖDÖS SZEME!!!
Zsopiale
SZARBÁNGECI A KURVA ANYÁD TEHERBE BASZTAD SÁLÁLÁLÁ
Sámannus
@troppauerhumer: A helyzet ismétli önmagát. Ma is életekről szól a történet, bár jelentéktelennek tűnik a vegzálás, a valóság mélyebben van elásva. Pontosabban ez a történet régebben kezdődött. Nagy Imre akkoriban ismerte a Szovjet rendszert.
A párhuzam így is félelmetes.
Sámannus
@teuton: A makacs ragaszkodás a hatalomhoz ide fog vezetni. A média szerintem már rég nem a magyar társadalom érdekei mentén működik. Az ellenzék folytonos ellehetetlenítése, a vagyon általános elherdálása külső befolyást igazol. A tao pénzek is egyértelműen a maffia kiszolgálását jelentik.
Ez annyira egyértelmű, hogy az átlagemberek sem tudnak másra gondolni, mert nincs épeszű magyarázata másnak.
Egyenlőre csak lábon lőnek bennünket, a fatális hülyeségekkel amikkel védekeznek. Komoly magas beosztású emberek azt állítják, hogy a maszk nem véd semmitől, legalábbis a vészhelyzet elején. Mi ez, ha nem lábon lövés? És ilyen emberek oktatnak másokat, Teljesen hiteltelenné tették magukat. Bábokká, akiknek megmondják mit lehet tenni.
Egyébként az egész országot tették beszámíthatatlanná a rengeteg zagyvasággal, amit a társadalomra zúdítottak az ingyenes oktatás, és gyógyítás mákonyával meghülyítették még azokat is akik egy pillanatra sikerült elbizonytalanítani. nem tudom milyen kárpótlása lesz ennek, mi lesz az a "forgács" ami megálljt parancsol.
ómió
@SystemError: Toljad csak a szóanalizátort! Attól az efftárs még a komcsi banda marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.