A miniszter szerint jogszerű az, amit ma jogellenesnek minősített a luxemburgi ítélet. "az Európai Bíróság döntése azt jelenti, hogy kötelezni akarják Magyarországot a bevándorlók ellenőrzés nélküli beengedésére és befogadására. Ez elfogadhatatlan és ellentétes a magyar alaptörvénnyel, ezért e jogi helyzetet és következményeit a kormány alkotmányossági szempontból is megvizsgálja. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: fideszes gyökér
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezt nevezi a klinikai pszichológia kényszeres hazudozásnak!
A dolog a befogadás kényszerítéséről már magában is a valós alapot nélkülöző baromkodás, de ez az "ellenőrzés nélkül" kitétel még tőlük is ordas nagy hazugság! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ezt nevezi a klinikai pszichológia kényszeres hazudozásnak!
A dolog a befogadás kényszerítéséről már magában is a valós alapot nélkülöző baromkodás, de ez az "ellenőrzés nélkül" kitétel még tőlük is ordas nagy hazugság! =))
lusta
Nyuszikám az Ecserin szerezted a jogász diplomádat?
Qqberci
Nyuszika, már te is betéptél? Hogy fér ez össze a sportos életmóddal?...
kereső
Judit! Ne hazudj- az bűn, főleg egy nagyon kereszténytől.
Gyütt Mönt
Dekázásban jobb, mint jogászkodásban.
simmering73
A művésznő igen aktív az utóbbi napokban.
kereső
Itt az únióban "ellenőrzés nélkül" engedtek be százezreket 2015-ben, és éppen az orbán kormány volt az aki elkövette. Megsértette a magyar és a schengeni határőrizeti előirásokat. Miről hadovál ez az elfuserált jogászész?Inkább dekázzon, vagy hegedüljön.
lusta
Lassan eljutunk a lengyelek szintjére, miután a német AB elnöke kijelentette, hogy a lengyel Alkotmány Bíróság csak egy színlelt, patyomkin szervezet.
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: No akkor boncolgassuk...szeretném hallani tőled ,hogy lehet hitelt érdemlően ellenőrizni egy idevetődött sivatagi cigányt??? és magyarázd el légyszíves...uniós szinten...miért is nem érzed klényszernek a befogadást??? én még nem hallottam hogy bármely ország lakói önként hívták volna ezeket...ha pedig nem hívják őket,mégis el kell viselned,az bizony kényszerítés!!!
solidedge
A hegedűművésznőnek súlyos értelmezési problémái vannak. Egyébként kizárólag Orbán kottáiból tud játszani.
legott
A jogerős ítélet az olyasmi, ami kötelez - vágod ezt te paraszt kurva?
Te celeb... cölöp paraszt kurva, te nem vagy legitim igazságügyi miniszter. Egy senki csicska, káder vagy!
Vágod ezt, te geci elbaszott kurva?

www.youtube.com/watch?v=XleOkGsYgO8

(Le kéne kapcsolni a netet nálam, te faszszopó megfigyelő - vagy, nem?
Én nem tudom... Te tudod, geci?)
Nessy
@Pálinkás Pál: Gondolod hogy a több mint húszezer kötvényest ellenőrizték? És még fizetünk is nekik, hogy voltak szívesek kötvényt venni jó kamatért! Nehezen tudod elképzelni ugye, hogy a háborúban felgyújtják a házadat, nincs ennivalód, és ha valaki kimerészkedik a rejtekhelyéról,pincéből, orvlövészek lőnek rá. Tudod, ha sivatagi cigány, akkor nem a rommá lőtt városban él, dolgozik. Sőt lehet, hogy komolyabb iskolai végzettsége lévén nem utcaseprő volt. Gondolod, hogy a 30-s években a sok százezer kivándorolt magyar luxus óceánjárón érkezett Amerikába, milliókkal a zsebébe? Köztük értelmiségiek, szakemberek. Soknak annyi pénze volt, hogy vett egy jegyet a fedélközre, és egy kis bőröndben volt egy váltás ruhája, és pár napi ennivalója, ha volt.
legott
(Mitől fél az, aki a halától sem fél? Pl. ez egy jó kérdés.)
Pálinkás Pál
@Nessy: Ugye tudod hogy nem erről van szó...érdekes módon , a háború elől főleg a hadrafogható egyedek "menekülnek"...és ahogy Európába élnek,máris nem félnek semmitől, rombolnak,dúlnak...otthon nem merik ,mert gondolkodás nélkül lelövik őket, bezzeg itt a liberális világban...ha szóvá teszed,egyből rasszista vagy,és téged csesztetnek...pedig ha ránézel a térképre...valahogy mindig a szinesek lakta helyek a világ gennyes gócpontjai!!! mint itthon nálunk...vagy te hallottál már olyat valakitől...hogy "megyek egyet sétálni a cigánysorra,ott olyan biztonságos..."
verőce21
Soros György is tökön lőtte magát a tranzitzóna ügyben. Kib@szott azokkal az arab terroristákkal, akiket eddig mi etettünk, most mehetnek a pics@ba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.