Élénkül a forgalom a főváros körüli utakon.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 2-es főúton Rétság térségében, az 54-es km-nél korábban egy kamion felborult. A Szendehely felé vezető oldalon a két sávból a külső sávot lezárták.

- Már élénkül a forgalom a gyorsforgalmi utak bevezető szakaszán, valamint a főváros körüli főútvonalakon, egyelőre fennakadás nélkül autózhatnak.

- A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt már 7 km-es a kilépő kamionsor.

Felújítások, építkezések

Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon Ócsa térségében, a 32-es és a 25-ös km között burkolatfelújítás kezdődött. A külső és a leálló sávot lezárták, a forgalmat a belső sávba terelik. A munkavégzés várhatóan május végéig tart!

Abony térségében folytatódik az M4-es autóút építése, ennek kapcsán új terelést építettek ki. A Szolnok felé vezető oldalt a 79-es a 91-es km között lezárták, a járműveket az újonnan megépült Budapest felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon lehet autózni.

Az átterelés miatt Abony-nyugat csomópontban, a 401-es főútról nem lehet felhajtani az M4-es autóútra Szolnok irányába, illetve az M4-es autóútról sem lehet lekanyarodni a 401-es főútra Abony felé. A javasolt terelőút az Abony- régi 40-es főút (4-es főút) -311-es főút útvonalon vezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.