Süttőn lett nem várt vége egy italozásnak még tavaly szeptemberben, a rendőrség mostanra zárta le a nyomozást.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 34 éves N. József együtt italozott az ismerőseivel Süttőn 2019. szeptember 7-én este. Az összejövetel után hazament, majd miután másnap reggel felébredt, nem találta a mobiltelefonját.

Nem találta a mobilját, ezért fel akarta gyújtani az ismerősét

Fotó: police.hu

Visszament ismerőseihez, hogy számon kérje rajtuk a készülék eltűnését, ahol egyiküket megütötte, másikukat megrúgta. Ezután az egyik sértettet a nála lévő gázolajjal lelocsolta, és fel akarta őt gyújtani. Az esztergomi rendőrök néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2019. szeptember 11-én elrendelt.

A férfi ellen a rendőrségi közlemény szerint emberölés előkészületének bűntett kísérlete, súlyos testi sértés bűntette és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség. Az ügyben az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.