A rendőrségi sajtófelhívás hatására feladta magát az a budapesti férfi, aki a villamoson lefejelt egy utast; a II. kerületi nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Lefejelt egy utast a 17-es villamoson a szitkozódva őrjöngő férfi – most feladta magát a rendőrségen

Egy férfi 2020. május 6-án délelőtt Budapest II. kerületében felszállt a 17-es villamosra, majd hangosan szitkozódott, és lefejelte azt a férfit, aki rászólt a viselkedése miatt.

Az elkövető ezután elmenekült a helyszínről.

A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a fejet érintő bántalmazás alkalmas lehetett volna súlyos sérülés okozására is – olvasható a hivatalos rendőrségi honlapon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben sajtófelhívást adott ki, amely alapján a Telefontanúhoz bejelentés érkezett, hogy az elkövető a 24 éves budapesti V. Gábor. 

V. Gábor végül másnap, 2020. május 12-én délelőtt a rendőrségi sajtófelhívás hatására feladta magát a kerületi rendőrkapitányságon. A II. kerületi nyomozók a 24 éves férfit végül súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Rengeteg mentőkörülmény merülhet fel, pl. nehéz gyerekkora volt, nem tudta mit cselekszik, mivel drog hatása alatt állt, ittas volt, stb.
görbetükör
Nyugodtan feladhatja magát, úgysem lesz két ejnyénél több a bünti.
Ha nem terjeszt rémhírt, még erkölcsi bizonyítványa is lehet szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.