Budapest — Sóvárgó, irigykedő tekintetek perzselik a közeljövőben azokat az utcákat, amelyeknek lakói igazán bizarr helyzetbe kerültek a járványhelyzet miatti korlátozások, illetve azok enyhítése miatt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dilettantizmusukat talán legjobban jellemzi

A hozzáértés és az átgondolási képesség hiátusainál csak a logikaim készségük gyérebb

Igen egyértelmű ártunk és qurmányunk ismét magát hozta a vírus-balhéban is, sőt leginkább ürügyén. Szinte minden mondatukról/ból csöpög a lopni, csalni és hazudni szent-háromsága. Hogy csak a legfrissebbeket említsem: anyázások közben nem utazik Brüsszelbe „megvédeni az országot” mert nem ér rá, de másnap Belgrádba kirándulgat. Vagy hogy többeket – köztük képviselőket – vegzáltak mert nem tetszik Orbánék randalírozása, miközben mértes egyértelmű hazugságokkal nyomulnak!
Móka értékű a blikk.hu által – azért van abban is némi pikantéria, hogy egy bulvár ébredt rá =)) –feltárt anomália. Ártunk és qurmányunk a bűnös főváros megleckéztetése jegyében Pest megyét már kiszabadította, de a fővárost nem. Sőt velünk még szórakozik is, de ezt most hagyjuk.
Ennek az intézkedésnek, illetve nem intézkedésnek, pontosabban a kombónak megvan az a poénja, hogy: a főváros határán nagy számban „vannak ugyanis olyan utcák, amelyeknek az egyik oldala még Budapesthez tartozik, míg a másik fele Pest megyéhez. ”
Hát igen ez tényleg egy különleges vírus: zsigerből ismeri a térképet!
Pálinkás Pál
Most ez komoly??? kissé hatásvadász cikk...kíváncsi lennék hogy akad-e ilyen helyzet...hogy az utca egyik fele sörözik,a másik meg csak nézi...ugye ezt senki nem gondolja komolyan???
ElizabethVU77
Szеrеtnél аlкаlmi szexet?
A рuncijоm az Ön геndelкezésérе áll!
Itt megtaláljа рrofilоmаt tеlefоnszámmаl > ki​​s​sia​​.cl​ub
DonnaOM91
Mа este szаbаd vagyok. Inni акar, каttintson а linkге, hogу mеgtаlálja а pгofilоmat és а telefonszámot --> k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.