A kormányfő pénteken azt mondta: kikéri a szakemberek véleményét, ezt ismerteti az operatív törzzsel, majd döntést hoznak a budapesti nyitással kapcsolatban.

Orvostudományi vezetőkkel folytatott konzultációt Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-helyzettel kapcsolatos soron következő intézkedésekről a Karmelita kolostorban

– közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A kormány döntéseit megelőző egyeztetésen Jakab Ferenc, a Pécsi Tudományegyetem professzora, a virológiai kutatócsoport vezetője, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem járványtannal foglalkozó matematikusa, Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója, Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjának vezetője, Bedros J. Róbert, az Egészséges Budapest Program Dél-budai Centrumának beruházásával foglalkozó miniszterelnöki megbízott, valamint Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke vett részt.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Tudod, csutkány, Budapestnek van egy főpolgármestere. Mivel közvetlen választás révén kapta meg ezt a tisztséget, nagyobb legitimációval bír, mint a teljes "tanácskozó testület". És akkor pont őt nem hívtátok meg? Fostok tőle?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Orbánnak nem jutott még eszébe, hogy Budapestet szétdarabolja, mondjuk a régi külterületeket visszanevezné, és önállóvá tenné.

Azért a budapestiek már ki kellett volna, hogy álljanak egy nagy tüntetésbe, Orbán bánásmódja miatt.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: viccelsz,amikor a sok agyhalott még a szabad levegőn is maszkban ténfereg??? meg akárhogy is,én karácsony miatt semmiféle tüntetésben nem vennék részt..orbán után ő a második a "kit utálok" listámon!!!
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Tudom, hogy nem szereted, de Orbán Budapest elleni viselkedése is megkívánna egy tüntetést, mindannyiunk ellen cselekszik, nem csak járványügyben.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: kétségtelen orbán megérett a kukára...csak változatlanul nem látok ellenzéki erőt..., a politikusok tudták nagyon jól ,miről szól ez az egész...neked nem tűnt fel hogy az elmúlt két hónapban az ellenzék hallgatott mint szar a gazban???nos ,orbán pont ezért nyugodtan aludhat, főleg hogy geri lett a főpolgi,akit a budapesti autósok egyöntetűen utálnak,és itt autósból van a több!!! karácsonyt soha többé nem fogják megválasztani semminek,és nagy összeget tennék rá,hogy bukni fog...az ellenzék sem szereti...ő bizonyos fokig kényszer megoldás volt...és ne feledd ,nem karácsonyra szavaztak,hanem tarlós ellen!!!
ómió
Pedig anarcholiburnyákék pont a rendet utálják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.