Az Európai Parlamentben szólalt volna fel az igazságügyi miniszter. A betiltott beszéddel kapcsolatban megjegyezte, hogy „olyan intézmény akarja jogállamiságból és demokráciából sokadszor oktatni Magyarországot, amely még a tisztességes eljárás látszatára sem ügyel.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@Csizmás Kond: elmondja mindenki a javaslatát? Viccelsz barátom. Kikapcsolják a mikrofonját, kitapsolják és így kifut az időből. Ez a Fidsz demokrácia lényege.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Csizmás Kond: A Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárt hívták meg. Akkor felhomályosítom.
VII. CÍM : ÜLÉSEK
166. cikk : Belépés az ülésterembe
1. Az ülésterembe kizárólag a parlamenti képviselők, a Bizottság vagy a Tanács tagjai, a Parlament főtitkára, a személyzet azon tagjai, akiknek feladata megkívánja jelenlétüket, valamint az Elnök által meghívott személyek léphetnek be.
RonaGyuri
Az 56 örökségéről?

Ez a blaszfémia olyan szintje, ami még Orbániában is sok(k)

A derék MTI-OS jóvoltából olvashatjuk „Az Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület közleménye”-t.
A mondandó lényege „A napokban ismét meggyalázták Magyarországot!”!
Ebbéli vélekedésüket Varga Judit FB bejegyzése implikálta: „Az Európai Parlamentben betiltották a beszédemet, amit a magyar emberek és Magyarország védelmében szerettem volna elmondani. Ez mindent elmond az Európai Parlament koncepciós eljárásáról”.
Nos az egy dolog, hogy a hazudós liba azt elhallgatja, hogy a retardált dagadt törpe helyett nem mehetett, aki azt hazudta dolga van, pedig másnap ráért cseverészni menni Belgrádba! =))
Az igazi poén, s ha belegondolok igencsak durva blaszfémia, hogy mindezt „1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért való Összefogás” nevében! =))
Giovanni Alba
@kereső: De hát ez a dolga, az értetlenkedés, az álnaív csodálkozás! Épp csak kilátna a csizmaszárból, ha a kalap nem csúszna az orrára. Értetlenkedik és megpróbál minden erejével terelni. A végső megoldás a sértett "engem senki nem ért meg" durcizás.
kereső
@Giovanni Alba: Az a dolga, hogy hülyére vegye azt, aki hagyja, meg elterelje a beszélgetést a lényegről. Ugyanúgy mint a többinek.Cica-mica egyébként egy ajtó mögötti, hivatlan -aki harcos kandúrnak álcázza magát.
legott
Anyád van betiltva!
Senki semmit nem tiltott be!
Van egy eljárási rend, amit ti nem voltatok hajlandóak betartani!
És, ha Orbán nem is tudott volna elmenni (el tudott volna, csak gyáván megfutamodott a felelősségre vonás elől), akkor is miért nem ő írta a "védekezést", miért, ez a V Judit nevű paraszt kurva?
És ez az igazságügyi miniszter...
De legalább jól illeszkedik a sorba, miszerint, kivétel nélkül az összes fideszes politikus egy gumicsizmába szorult fejű ganyé!

V Judit az iskolapéldája, hogy is kell érteni: tanult paraszt, fideszes gyökér, aljas geci, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.