A sertések, alias disznók, élete érdekes területe lehet a biológiának. A haláluk azonban a jelek szerint már szín tiszta politikum Magyarországon. mégis van Orbán szövegének egy sajátos, mondhatni sorok közti olvasata. Ami nem is biztosan dehonesztáló Karácsony Gergelyre. Alkalmasint persze Orbán és a Fidesz vezető köreinek nem egy tagja szerzett diplomát annak idején. Amely azt is jelzi, hogy egyfajta beismerésnek is tekinthető az említett szöveg. Beismerése annak, hogy a miniszterelnök sok mindennek tekinthető, de értelmiséginek? Nem. Elvégre az egy lenézett embertípus ezek szerint. Azonban egy város vezetéséhez valószínűleg inkább az értelmiségi, akár a filozófiai, szociológiai, illetve humanisztikus megközelítés visz közelebb, mint a kamerák előtti téblábolás a gát tetején. Orbán Viktor hány hektárt tudna lekaszálni egy nap alatt, ha véletlenül ténylegesen a „kecsölésből” kellene megélnie. Melyet kiválthatna esetleg kapálással egy krumpliföldön, vályogvetéssel a tanyavilágban,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...Orbán pofázott...hát kérlekszépen neki az az egyik . Az hogy ketten miket mondanak, vagy egyik mit mond a másikról lehet hogy neked zokon esett viszont te írtál róla és azért közölted, hogy legyen lehetőség elolvasni és hozzászólni...tehát érdekel csak tagadod.
Az sewm számít, hogy ki kit kedvel, ugyanis az itt lószart se számít, te leírtad a mi zavar és hozzászóltam és ennyi...viszont ahogy látom nem nagyon taposnak le a véleményekkel tehát az is lehet nem is olyan érdekes a cikk.
és írod " Egy rablógyilkost sem tudsz megvédeni azon az alapon, hogy a Földön számos más rablógyilkos is van."...de megvédeni sem sőt összehasonlítani sem lehet...szóval ez csak egy vélemény.
Csizmás Kond
...tévedtem...úgy látszik mégis van akit érdekel...:))
GeoCravker
@Csizmás Kond: Egyrészt a durbioncs féle anyázás, és övalatti kotorászás többeket vonz.
Ahogy a Propinak nem tudom mit fizető pornós-lány is minden kilométerkőnél ott van
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...szerintem nem fizet hanem nemtörődnek...ez pedig lehangoló...
legott
Képaláírás: A közpénzen elhízott Orbán Viktor (középen), a disznóvágások hőse és örökös tag (a történelem szemétdombján)

m.blog.hu/ap/apolgi/image/orbanv4.jpeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.