A sertések, alias disznók, élete érdekes területe lehet a biológiának. A haláluk azonban a jelek szerint már szín tiszta politikum Magyarországon. mégis van Orbán szövegének egy sajátos, mondhatni sorok közti olvasata. Ami nem is biztosan dehonesztáló Karácsony Gergelyre. Alkalmasint persze Orbán és a Fidesz vezető köreinek nem egy tagja szerzett diplomát annak idején. Amely azt is jelzi, hogy egyfajta beismerésnek is tekinthető az említett szöveg. Beismerése annak, hogy a miniszterelnök sok mindennek tekinthető, de értelmiséginek? Nem. Elvégre az egy lenézett embertípus ezek szerint. Azonban egy város vezetéséhez valószínűleg inkább az értelmiségi, akár a filozófiai, szociológiai, illetve humanisztikus megközelítés visz közelebb, mint a kamerák előtti téblábolás a gát tetején. Orbán Viktor hány hektárt tudna lekaszálni egy nap alatt, ha véletlenül ténylegesen a „kecsölésből” kellene megélnie. Melyet kiválthatna esetleg kapálással egy krumpliföldön, vályogvetéssel a tanyavilágban,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...de mi köze a keccsölésnek a kaszáláshoz ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Úgy mint dolgozik?
Vagy az eredeti jelentésében? Az utóbbiban a cementes zsákok cipeléséhez lenne több köze. Mondjuk, Orbánt abban a szerepben sem tudom tartósan elképzelni. Mármint akkor, ha tényleg cement és nem purhab van benne egy fotó kedvéért.
GeoCravker
@CsipkeRózsa: :-)
Majd jönnek a hithűek.
Meg a Propeller gardírozta pornóscsaj.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...és Karácsonyt el tudod képzelni ?
Csizmás Kond
@GeoCravker: Amúgy ha már kaszálásról van szó én inkább elhiszem és rá is fogadnék, hogy Orbán kezében inkább megállna a kasza mint a Karácsonyéban...
Gyütt Mönt
Ezt érdemes elolvasni: pestibulvar.hu/2020/05/16/orban-ellen-forditottak-a-disznovagasos-hasonlatat-ekkora-oltast-meg-nem-kapott/ Azért megpróbálom bekopizni magát a szöveget, hátha sikerül:
“Ha Karácsony estére érkezik, akkor Orbán meg olyan ember, aki disznóvágás előtti éjszaka ellopja a disznódat”. “Mikor másnap átmész hozzá panaszkodni, először Brüsszelre és Sorosra fogja. Amikor jelzed neki, hogy Brüsszel több mint ezer kilométerre van, Soros pedig másik kontinensen, nem valószínű, hogy ők lopták el múlt éjjel a disznót, akkor a migránsokra fogja.
Mikor mondod neki, hogy migránsok már évek óta nem jártak erre, akkor elkezd a szomszéd cigány kertjére mutogatni, hogy nézd meg a cigánynak van disznója, neked meg nincs. Igazságos ez így?
Mondod neki, hogy nem érdekel a cigány disznója, a saját disznód érdekel, amit ő ellopott. Ekkor megsértődik hogy mersz 10 millió magyart disznólopással vádolni és becsapja előtted az ajtót.
Hazamész, kidühöngöd magad Facebokon a lopás miatt. Másnap hajnalban 6 rendőr jön érted, hogy bevigyenek rémhírterjesztésért. Megvádolni természetesen nem tudnak, még aznap hazamehetsz, de nem is ez volt a lényeg. Az újságban majd jól fog mutatni a fotód, ahogy 6 rendőr visz el.
Ekkor feljelented Orbán Viktort disznólopásért. Papíron elkezdik a nyomozást. Közben Orbán Viktor és kövér haverjai felzabálják a teljes disznót, a bizonyítéknak annyi. Néhány falatot azért haragosaidnak is küldenek, legyen szövetségesük ellened.
Közben a hely újságban sorban jelennek meg a cikkek a családodról. Egyik cikkben azt feszegetik, honnan tellett neked disznóra a minimálbérből? Biztos te is loptad. Másik cikkben arról írnak, hogy amikor a feleséged a helyi közértben dolgozott, akkor több bolti lopás volt mint előtte. Véletlen lenne? Harmadik cikkben a gyerekedet veszik elő, mert hatodikban puskázott történelem dolgozat közben. Még azt sem tudta ki az a Horthy Miklós, hát magyar az ilyen?
Közben eltelik öt év, még egy tanút sem hallgattak ki a...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Egy: Karácsonyt sem tudom elképzelni, amint napszámban cementet hord. De nem is tartom főpolgármesteri szerepkörnek. A keccsölésre a pannon géniusz és nem Karácsony hivatkozott anno.
Kettő: Lehet, hogy Orbán kezében megállna a kasza. Megállni Karácsonyéban is megállna. A probléma a mozgatással kezdődik. Gyanítom, hogy az első kataszteri után tartott lábujjszámlálás hasonló eredményt mutatna mindkettőjüknél. De Orbánt sem, Karácsonyt sem ezért kellene kedvelni. Viszont Orbán volt/van nagyra a sosem végzett munkájára
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...mindegy ki hivatkozoztt az a lényeg hogy azt miért mondta...és ebből lehet bármit kihozni...az én értelmezésemben az volt, hogy Karácsony a készt szereti nem azt amiért meg kell dolgozni...és ez nem fizikálisan értendő.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...amúgy Karácsonnyal nem is volna semmi baj ha nem akarna mindenkinek megfelelni...de úgy, hogy a munkáját becsületesen végezze és eközben a kormány ellen dolgozzon az ellenzékkedvére az sehogy nem fét össze...és abban a formában soha senki nem is tudja végrehajtani. Nem attól lesz ő jobb hogy a tényeknek ellentmond sőt attól mindig csak rosz lesz...ezért kéne mint főmufti ne mutogasson hanem tegye a dolgát.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Orbán nem fizikálisan sem dolgozott meg semmiért valójában.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...meg kellett volna ?...vagy Geri megdolgozott ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Pontosítom. Orbán Valójában semmi olyan "munkának" nevezhető cselekedetet nem vitt végbe, amiért valós felelősséget kellett volna valaha is viselnie. Sem akkor, amikor a papa pártvonalon kimosta a bibós dolgaiból, sem azt követően, és sem most, amikor menekül minden elől, ami tényleges tényszerűen számon kérhető személyes felelősséggel jár.
S mielőtt belemerülnél abba, hogy ez sem, meg az sem, meg a szomszédja sem... nem érdekel. Egy rablógyilkost sem tudsz megvédeni azon az alapon, hogy a Földön számos más rablógyilkos is van.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Mint írtam, nem érdekel, hogy Geri mit csinált vagy mit nem ebben a kontextusban. Orbán pofázott, Orbán pofázását a saját koordinátái között nézem. Azok tendálnak a klotyó felé.
Karácsony annyit moondott, hogy Orbán tökörészik. Ebben legalább annyiban biztos igaza volt, hogy orbán láthatóan a zsebőbőlmerít mindig bátorságot, és a zsebébe kapaszkodva nyilatkozik. Pont úgy, mint aki szó szerint tökörészik.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...Orbán pofázott...hát kérlekszépen neki az az egyik . Az hogy ketten miket mondanak, vagy egyik mit mond a másikról lehet hogy neked zokon esett viszont te írtál róla és azért közölted, hogy legyen lehetőség elolvasni és hozzászólni...tehát érdekel csak tagadod.
Az sewm számít, hogy ki kit kedvel, ugyanis az itt lószart se számít, te leírtad a mi zavar és hozzászóltam és ennyi...viszont ahogy látom nem nagyon taposnak le a véleményekkel tehát az is lehet nem is olyan érdekes a cikk.
és írod " Egy rablógyilkost sem tudsz megvédeni azon az alapon, hogy a Földön számos más rablógyilkos is van."...de megvédeni sem sőt összehasonlítani sem lehet...szóval ez csak egy vélemény.
Csizmás Kond
...tévedtem...úgy látszik mégis van akit érdekel...:))
GeoCravker
@Csizmás Kond: Egyrészt a durbioncs féle anyázás, és övalatti kotorászás többeket vonz.
Ahogy a Propinak nem tudom mit fizető pornós-lány is minden kilométerkőnél ott van
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...szerintem nem fizet hanem nemtörődnek...ez pedig lehangoló...
legott
Képaláírás: A közpénzen elhízott Orbán Viktor (középen), a disznóvágások hőse és örökös tag (a történelem szemétdombján)

m.blog.hu/ap/apolgi/image/orbanv4.jpeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.